Închide meniul

Andrei Ivan, primele declaraţii după scandalul cu Mirel Rădoi! Ce a spus despre eşecul din derby: „O zi neagră pentru toată echipa”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 22:24

Andrei Ivan, primele declaraţii după scandalul cu Mirel Rădoi! Ce a spus despre eşecul din derby: „O zi neagră pentru toată echipa

LIVE SCORE Universitatea Craiova - Hermannstadt

Andrei Ivan / Facebook Universitatea Craiova

Andrei Ivan, primele declaraţii după scandalul cu Mirel Rădoi. Andrei Ivan a fost reprimit în lot de Rădoi, însă nu a jucat niciun meci titular de la revenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan nu a fost titular nici în derby-ul cu FC U Craiova. După meci, atacantul Universităţii Craiova a oferit primele declaraţii după ce a fost reprimit la prima echipă.

Andrei Ivan, primele declaraţii după scandalul cu Mirel Rădoi

Andrei Ivan a oferit şi o replică prin care scoate în evidenţă că, deşi nu a jucat multe meciuri din cauza accidentării, a rămas golgheterul echipe cu 4 goluri.

„Am făcut o primă repriză bună, trebuia să marcăm. Nu am marcat şi ne-a costat. În a doua repriză au marcat, Mister a încercat să bage forţe noi, dar nu am putut să facem nici noi nimic. Cei de la FC U au fost mai organizaţi. Pot să o numesc o zi neagră pentru noi, pentru toată echipa.

Trebuie să mergem mai departe. Am venit după perioada în care am fost accidentat, am avut probleme cu glezna, dar acum sunt sută la sută. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost, vreau să vorbesc despre meci. O atmosferă frumoasă şi le mulţumesc că ne susţin. Nu am mai jucat de 6 meciuri şi tot eu sunt golgheterul echipei. Sper să marchez etapa viitoare„, a spus

Reclamă

Mirel Rădoi a cedat în disputa cu Andrei Ivan. Decizia luată de antrenorul Universităţii Craiova

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a cedat în disputa pe care o are cu Andrei Ivan. Tehnicianul oltenilor a luat decizia de a-l reprimi în lotul oltenilor pe atacantul de 25 de ani. Înaintea partidei cu Rapid, Mirel Rădoi a luat decizia drastică de a exclude din lotul Universității Craiova patru jucători cu nume. Pe lângă Andrei Ivan, și Sergiu Hanca, Jovan Markovic și Ionuț Vînă au fost taxați de tehnicianul din Bănie.

După ce a fost „certat” public de către Sorin Cârțu pentru decizia mult prea drastică adoptată, Mirel Rădoi s-a răzgândit în privința lui Andrei Ivan, și l-a reprimit în lotul oltenilor.

Mirel Rădoi a fost inițial extrem de nemulțumit de faptul că Andrei Ivan simulează pe parcursul partidelor: „Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare”, au fost declarațiile lui Mirel Rădoi, de la finalul ultimei runde, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și