Închide meniul

Adrian Ilie l-a luat la ţintă pe Billel Omrani, după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Mai bine avea în contract să nu joace! Nu are calitate!”

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 18:14

Reclamă
Adrian Ilie l-a luat la ţintă pe Billel Omrani, după FCSB – CFR Cluj 0-1: „Mai bine avea în contract să nu joace! Nu are calitate!

Mihai Stoica, noi detalii despre Billel Omrani

Billel Omrani, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Adrian Ilie l-a luat la ţintă pe Billel Omrani, după ce FCSB a fost învinsă de CFR Cluj. „Cobra” susţine că atacantul nu ar fi trebuit să joace în duelul cu trupa lui Dan Petrescu, Andrei Burcă fiind prea puternic pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă la limită de CFR Cluj, cu scorul de 0-1. Singurul gol al partidei a fost reuşit de reuşit de Janga, în minutul 69. Ulterior, Florinel Coman a avut o ratare colosală.

Adrian Ilie l-a luat la ţintă pe Billel Omrani, după FCSB – CFR Cluj 0-1

Adrian Ilie a avut doar cuvinte de laudă pentru Andrei Burcă, susţinând că fundaşul are calităţi asemănătoare cu cele ale unui jucător din campionatele puternice din Europa. În acest context, fostul internaţional susţine că Billel Omrani a fost mult prea slab în duelul cu stopperul lui Dan Petrescu.

„Omrani nu poate să joace în momentul de faţă ca vârf de atac la Steaua (n.r. – FCSB), nu are calitate, nu are forţă. Cum să se bată el cu Burcă? Mai bine avea în contract că nu poate să joace cu CFR.

Când te uiţi la Burcă, dacă nu ai vedea sponsorul ăla şi sigla pe care o cunoaştem noi, arată a jucător de fotbal occidental. Are o forţă… are nişte braţe de îşi taie tricourile să-i încapă. La ai noştri le mai pune un arici la banderolă că le cade de pe mână (n.r. – referire la Octavian Popescu). Dacă îl băgam pe Florinel Coman vârf când s-a făcut schimbarea, era şi acum în inelul 2 la Arena Naţională. Îl mânca ăla cu fulgi cu tot”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ce spune Adrian Ilie despre absenţele lui Andrea Compagno şi Darius Olaru

„Cobra” a declarat că absenţele lui Andrea Compagno şi Darius Olaru din derby-ul cu CFR Cluj au cântărit enorm, aceştia fiind doi jucători care aduceau un plus FCSB-ului. Adrian Ilie mai mărturiseşte faptul că dacă Florinel Coman reuşea să marcheze, la ocazia colosală avută, soarta meciului ar fi fost alta.

„Au avut mai multe ocazii, nu numai una singură, dar problema e că fac alegeri greşite. Cordea are mingea pe piciorul stâng şi dacă îl driblează pe fundaşul de acolo rămâne singur cu portarul. Deci fac alegeri greşite acolo în careu, în ultimii 5 metri. Coman dacă dă gol, sigur se schimbă datele problemei.

A fost un meci echilibrat, plus pentru CFR, scoţând fazele fixe, pentru atitudinea lor din teren. Acolo îi bate cam pe toţi, la atitudine. Sunt foarte organizaţi, fazele fixe le tratează ca şi cum e minutul 97 şi ei trebuie să vină să dea gol. Zici că sunt în finala Cupei Mondiale şi în ultimele 10 minute trebuie să vină cu 4 faze fixe”, a declarat Adrian Ilie, pentru aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a făcut din nou praf pe Billel Omrani

Gigi Becali l-a făcut din nou praf pe Billel Omrani, după FCSB – CFR 0-1. Finanţatorul roş-albaştrilor regretă decizia de titularizare a fostului atacant al feroviarilor, care a fost inexistent în duelul de pe Arena Naţională.

La pauză, David Miculescu l-a înlocuit pe Omrani, iar jucătorul pe care Gigi a dat 1.7 milioane de euro l-a convins. Nu va mai lipsi din primul 11, cel puţin cât timp este accidentat Andrea Compagno.

“Dacă Omrani a avut o minge la care şi-a făcut preluare la adversar, când noi avem situaţii de a marca gol. Nu ai ce căuta la FCSB. Să fii sănătos!

De jucători care fac preluare la adversar m-am săturat. Dacă va juca mai repede şi va proteja mingea. De obicei, când prelua mingea se lipea mingea, magnet”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și