Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut din nou praf pe Billel Omrani: „Şi-a făcut preluare la adversar”

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2022, 15:50

Reclamă
Gigi Becali l-a făcut din nou praf pe Billel Omrani: „Şi-a făcut preluare la adversar

Gigi Becali l-a făcut din nou praf pe Billel Omrani

Billel Omrani, în FCSB - CFR 0-1 / Hepta

Gigi Becali l-a făcut din nou praf pe Billel Omrani, după FCSB – CFR 0-1. Finanţatorul roş-albaştrilor regretă decizia de titularizare a fostului atacant al feroviarilor, care a fost inexistent în duelul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză, David Miculescu l-a înlocuit pe Omrani, iar jucătorul pe care Gigi a dat 1.7 milioane de euro l-a convins. Nu va mai lipsi din primul 11, cel puţin cât timp este accidentat Andrea Compagno.

Gigi Becali l-a făcut din nou praf pe Billel Omrani

„Dacă Omrani a avut o minge la care şi-a făcut preluare la adversar, când noi avem situaţii de a marca gol. Nu ai ce căuta la FCSB. Să fii sănătos!

De jucători care fac preluare la adversar m-am săturat. Dacă va juca mai repede şi va proteja mingea. De obicei, când prelua mingea se lipea mingea, magnet”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Vedeta care e OUT din primul 11 al FCSB, după meciul cu CFR!

Vedeta care e OUT din primul 11 al FCSB, după meciul cu CFR este Andrei Cordea. Gigi Becali a fost impresionat de jocul prestat de David Miculescu, în eşecul cu echipa lui Dan Petrescu (0-1).

Reclamă

Miculescu a fost rezerva lui Billel Omrani, pe Arena Naţională, şi a fost introdus pe teren la începutul reprizei secunde. Chiar dacă nu a marcat, jucătorul l-a impresionat pe Gigi, cel care a plătit 1.7 milioane pe el pentru a-l aduce de la UTA.

“Nu e relevanţă mare eşecul, că se înjumătăţesc punctele. David Miculescu nu are cum să lipsească din această echipă. Ce să-i fac lui lui Cordea? Eu nu ştiu ce. Mai trebuie să stea pe bancă, ca să ştie că nu e singur pe tarla. Miculescu trebuie să joace.

Un jucător valoros se vede. Să joci cu CFR, nu pierzi nicio minge. Pentru mine, am pus ştampila pe David Niculescu. O să schimbăm sistemul, joacă şi Cordea, joacă şi Miculescu”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și