Închide meniul

Adrian Mazilu, explozie de fericire după primul său gol în Liga 1: „Mă simt excelent!”. Sfatul primit de la Gică Hagi înainte de meci: „Asta mi-a spus!”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 22:18

Adrian Mazilu, explozie de fericire după primul său gol în Liga 1: „Mă simt excelent!. Sfatul primit de la Gică Hagi înainte de meci: „Asta mi-a spus!

Adrian Mazilu, lăudat la scenă deschisă de Viorel Moldovan după Farul - Universitatea Craiova

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

  • Adrian Mazilu, explozie de fericire după primul său gol în Liga 1: „Mă simt excelent!”
  • Sfatul primit de la Gică Hagi înainte de meci: „Asta mi-a spus!”

Adrian Mazilu a avut o explozie de fericire după primul său gol marcat în Liga 1. Puștiul lui Gică Hagi a avut o prestație excelentă în meciul Farul – Universitatea Craiova 2-1, din etapa a 24-a din Liga 1, și a deschis scorul după numai 6 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mazilu s-a arătat foarte fericit după performanța reușită la primul său meci ca titular în tricoul Farului. În urma victoriei din această seară, Farul și-a asigurat locul în play-off, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului regular.

Adrian Mazilu, explozie de fericire după primul său gol în Liga 1: „Mă simt excelent!”

În plus, jucătorul de 17 ani, care poate evolua atât în centrul ofensivei, cât și în banda dreaptă, a dezvăluit ce mesaj i-a transmis „Regele” înaintea partidei de la Ovidiu.

Reclamă

Adrian Mazilu își dorește să prindă cât mai multe minute la Farul, să pună umărul la câștigarea titlului, iar într-o bună zi să bifeze un transfer spectaculos în Premier League.

„Mă simt excelent, că la primul meu meci ca titular am reușit să marchez și să aducem cele 3 puncte. (Reporter – Ce ți-a spus Gică Hagi?) Mi-a spus să intru cum am intrat și la juniori, să îmi fac jocul și să dau tot ce e mai bun pe teren.

Reclamă

(N.r. – Despre gol) Mă antrenez foarte mult, exersez la antrenamente foarte multe execuții din toate părțile și la meci s-a văzut. E o victorie importantă, un meci frumos și sper să rămânem acolo.

Ne-a motivat (n.r. – Hagi) și de acum încolo sper să câștigăm fiecare meci în parte și să rămânem pe primul loc. (N.r. – Despre lupta pentru postul de titular) Sunt mai mulți jucători, cum ar fi Denis Alibec, un jucător de mare perspectivă, dar eu mă antrenez în fiecare zi.

Am început aici de la 6 ani și sper să rămân în continuare li să am evoluții cât mai bune.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter – La ce echipă din străinătate visezi să ajungi?) Mi-aș dori cel mai mult să ajung în Premier League, îmi place foarte mult campionatul de acolo. (Reporter – Jucătorul tău preferat?). Messi”, a declarat Adrian Mazilu, după Farul – Universitatea Craiova 2-1, potrivit digisport.ro.

Ionuț Larie, prima reacție după ce a marcat din penalty în Farul – Universitatea Craiova: „Sper să revină Alibec, să bată el”

La rândul său, Ionuț Larie a fost extrem de încântat după victoria în fața Universității Craiova.

Larie a marcat al doilea gol al Farului în meciul de la Ovidiu, din penalty. Totuși, fundașul lui Gică Hagi spune că nu este specialitatea lui să execute loviturile de la 11 metri și așteaptă revenirea lui Denis Alibec, după suspendare, pentru a-și asuma el această responsabilitate.

„Un test reușit. Am câștigat împotriva unei echipe foarte bune. Important este că am luat cele trei puncte. Mergem încrezători peste celelalte partide. Este greu, astea sunt condițiile, terenul a fost bun. A ieșit cu bine pentru noi. Vreo 60 de minute am făcut un joc perfect.

Am avut și noroc. Ne-a ieșit pe final, asta e important. Sper să revină Denis (n.r. – Alibec) să bată el, el e atacant. Astăzi cred că am intrat matematic în play-off, se va juca până în ultima etapă. Sperăm să continuăm drumul bun. Vrem un ceai, e foarte frig”, a declarat și Ionuț Larie.

Adrian Mazilu a marcat primul său gol în Liga 1! Puștiul lui Gică Hagi a spart „gheața” în Farul – Universitatea Craiova

Adrian Mazilu a marcat primul său gol în Liga 1! Puștiul lui Gică Hagi a spart „gheața” în meciul Farul – Universitatea Craiova, din runda a 24-a. Mijlocașul de 17 ani a fost extrem de activ în debutul partidei de la Ovidiu și a reușit să deschidă scorul după numai 6 minute.

Mazilu a fost lansat excelent spre poarta oltenilor de Louis Munteanu, cu o pasă în adâncime. Tânărul atacant de la Farul a finalizat din prima, cu un șut la colțul scurt pe lângă Giedrius Arlauskis.

Reclamă

Este primul gol marcat de Adrian Mazilu în Liga 1, la cea de-a 4-a apariție în actualul sezon. Tânărul jucător de bandă dreapta mai reușise să înscrie pentru echipa lui Gică Hagi în Cupa României, în meciul cu Rapid din faza grupelor.

După golul marcat în meciul de la Ovidiu, Adrian Mazilu a continuat să pună presiune la poarta Universității Craiova și a mai semnat 3 ocazii mari.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
Germania U19 - România U19 2-3
Echipa naţională • 23 mart., 15:35
Germania U19 – România U19 2-3! Adrian Mazilu, gol uriaş în minutul 90+4! Victorie de senzaţie a tricolorilor la Turul de Elită
Farul a primit 3 milioane de euro pentru transferul său, dar Gică Hagi nu e mulțumit
Liga 1 • 20 mart., 19:02
Farul a primit 3 milioane de euro pentru transferul său, dar Gică Hagi nu e mulțumit: „Valorează mai mult! E jucător de excepție”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid - Farul: "Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat"
Liga 1 • 16 mart., 15:29
Florin Prunea, şocat de ce a văzut la Rapid – Farul: „Tribuna 2 se certa cu peluza. Am rămas stupefiat”