Închide meniul

Adrian Mazilu l-a „fermecat” pe Gabi Balint, după numai două apariții în Liga 1: „Are niște calități incredibile!”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 decembrie 2022, 23:18

Reclamă
Adrian Mazilu l-a „fermecat pe Gabi Balint, după numai două apariții în Liga 1: „Are niște calități incredibile!

Adrian Mazilu, lăudat la scenă deschisă de Viorel Moldovan după Farul - Universitatea Craiova

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

Adrian Mazilu l-a „fermecat” pe Gabi Balint, după numai două apariții în Liga 1. Fostul internațional consideră că noua „perlă” a lui Gică Hagi, de la Farul Constanța, are potențial uriaș pentru a ajunge departe în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de bandă dreapta, în vârstă de 17 ani, a folosit de „Rege” în patru meciuri din actualul sezon: două în Liga 1 și două în Cupa României.

Adrian Mazilu l-a „fermecat” pe Gabi Balint, după numai două apariții în Liga 1

Adrian Mazilu a marcat primul său gol la seniori în victoria obținută de Farul contra Rapidului, scor 2-0, în grupele Cupei României.

Gabi Balint a făcut o „radiografie” a unor jucători români, printre care și Mazilu. Fostul mare atacant al României s-a arătat total impresionat de calitățile tânărului jucător al Farului.

„Cred că Ianis Hagi poate ajunge la un nivel mai bun, dacă nu se accidenta putea ajunge la un alt nivel, sunt sigur că va ajunge în Premier League sau de ce nu în Spania. Mi-a plăcut că Drăguș și-a revenit, eu cred în el că va ajunge mai sus.

Reclamă

Vă mai spun un jucător bun, e vorba despre Mazilu, de la Farul, de 18 ani, are niște calități incredibile și are potențial să ajungă mai departe. Ăsta e un jucător care va ajunge, are calități de tipul acesta”, a spus Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Adrian Mazilu a fost crescut la academia lui Gică Hagi și a fost promovat la prima echipă a Farului în acest sezon.

Adrian Mazilu este noua „perlă” a lui Gică Hagi: „O să-l ajutăm să ajungă mare!”

Adrian Mazilu este noua „perlă” a lui Gică Hagi. Atacantul în vârstă de 17 ani a înscris în meciul Rapid – Farul, scor 0-2, din Cupa României. A fost primul său gol la echipa de seniori a constănţenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mazilu a marcat cu o execuţie superbă, în minutul 90+7. „Regele” l-a remarcat pe puştiul de la care are aşteptări uriaşe. „O să-l ajutăm să ajungă mare”, a asigurat Hagi.

Adrian Mazilu joacă la naţionala României U17 şi este gata să impresioneze şi în Liga 1. Hagi l-a avertizat însă să rămână cu picioarele pe pământ.

Emoţiile există, dar e fotbalist. Ştie fotbal şi a arătat că ştie fotbal. Are golul, ştie fotbal! E un atacant central, lateral, foarte foarte bun. Acum să rămână cu picioarele pe pământ. E constănţean, e de-al nostru, aşa că o să-l ajutăm să ajungă mare!„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Şi Ilie Dumitrescu s-a convins deja de puştiul care a marcat, la ultima fază a meciul cu Rapid, primul său gol la seniori.

E un jucător rar! Toate intrările astea în interior… Iar la gol s-a informat. A intrat cu dezinvoltură copilul ăsta„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Adrian Mazilu are o cotă de piaţă de 100.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” Vezi toate știrile
Citește și