Închide meniul

Adrian Mazilu, noua „perlă” a lui Gică Hagi: „Are golul, ştie fotbalul! O să-l ajutăm să devină mare”. Atacantul de 17 ani, lăudat şi de Ilie Dumitrescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2022, 9:20

Adrian Mazilu, noua „perlă a lui Gică Hagi: „Are golul, ştie fotbalul! O să-l ajutăm să devină mare. Atacantul de 17 ani, lăudat şi de Ilie Dumitrescu

Adrian Mazilu, noua "perlă" a lui Gică Hagi: "Are golul, ştie fotbalul! O să-l ajutăm să devină mare"

Adrian Mazilu a sărbătorit golul marcat în Rapid - Farul 0-2 / Captură Orange Sport

Adrian Mazilu este noua „perlă” a lui Gică Hagi. Atacantul în vârstă de 17 ani a înscris în meciul Rapid – Farul, scor 0-2, din Cupa României. A fost primul său gol la echipa de seniori a constănţenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mazilu a marcat cu o execuţie superbă, în minutul 90+7. „Regele” l-a remarcat pe puştiul de la care are aşteptări uriaşe. „O să-l ajutăm să ajungă mare”, a asigurat Hagi.

La 17 ani, Adrian Mazilu este noua „perlă” a lui Gică Hagi

Adrian Mazilu joacă la naţionala României U17 şi este gata să impresioneze şi în Liga 1. Hagi l-a avertizat însă să rămână cu picioarele pe pământ.

Emoţiile există, dar e fotbalist. Ştie fotbal şi a arătat că ştie fotbal. Are golul, ştie fotbal! E un atacant central, lateral, foarte foarte bun. Acum să rămână cu picioarele pe pământ. E constănţean, e de-al nostru, aşa că o să-l ajutăm să ajungă mare!„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Şi Ilie Dumitrescu s-a convins deja de puştiul care a marcat, la ultima fază a meciul cu Rapid, primul său gol la seniori.

Reclamă

E un jucător rar! Toate intrările astea în interior… Iar la gol s-a informat. A intrat cu dezinvoltură copilul ăsta„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Adrian Mazilu are o cotă de piaţă de 25.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Poate debuta în Liga 1 sâmbătă, în meciul Chindia – Farul.

Hagi se gândeşte că va lua titlul cu Farul

Gică Hagi este cu gândul la titlul din Liga 1, după ce Farul s-a impus cu 2-0 în duelul cu Rapid, din Cupa României. „Regele” este convins că echipa sa poate bate orice adversar din România.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a învins-o pe Rapid, în duelul „de foc” din Cupa României. Constănţenii s-au impus graţie golurilor marcate de Carlo Casap, din penalty, şi Adrian Mazilu, pe final de joc. În următoarea rundă a competiţiei, trupa „Regelui” va înfrunta campiona României, CFR Cluj.

Gică Hagi s-a declarat bucuros de victoria obţinută de echipa sa, în deplasarea de la Rapid. Pentru giuleşteni, a fost prima înfrângere suferită pe teren propriu, în actualul sezon.

Dacă până acum s-a ferit să ofere un răspuns despre şansele pe care le are la titlu, după victoria din Cupa Românie, Gică Hagi nu s-a mai putut abţine, şi a mărturirisit că se gândeşte să devină din nou campion în Liga 1, din postura de antrenor.

Întrebat despre jucătorii convocaţi la echipa naţională, din cadrul lotului Farului, Gică Hagi a avut o reacţie nervoasă, şi a mărturisit că atenţia trebuie îndreptată spre victoria reuşită pe terenul lui Rapid.

A fost un meci greu, din toate punctele de vedere. I-am cunoscut mai bine în ultimul meci, ştiam ce potenţial au. Am fost inspirat, o victorie care ne menţine în lupta pentru calificare.

Nu pot sa zic ca nu ne gândim acolo (n.r. la titlu). E clar ca ne gandim, avem multe puncte. În privinţa Cupei, avem meci greu cu CFR Cluj, dar şi noi suntem puternici.

V-am spus, nu pot să promit, vom fi acolo şi ne dorim să câştigăm. Cred că putem să câştigăm orice meci, am arătat până în momentul de faţă asta. Suntem fericiţi că am caştigat în Giuleşti, unde nu e uşor. (n.r. despre Adi Mutu) El probabil se gândeşte la ce s-a întamplat, ştiam potenţialul Rapidului. Dar noi am arătat din nou că avem potenţial. Avem curaj, credem în ce facem.

Reclamă

Vine pauza, ne concentram pe meciul cu Chidnia, este o echipă în formă, ne dorim cele trei puncte. Am intrat în joc şi în Cupă, sperăm să batem şi CFR.

(n.r. jucătorii convocaţi la echipa naţională de la Farul) Nu mă interesează. Am câştigat astăzi, suntem fericiţi, nu mai mutaţi „bobul” în altă parte”, a declarat Gică Hagi.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și