Închide meniul

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2024, 23:07

Reclamă
Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Terenul, execrabil!

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo - Unirea Slobozia 1-0

Adrian Mihalcea / Profimedia

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Antrenorul nou-promovatei nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Dinamo și Unirea Slobozia s-a încheiat cu scorul de 1-0. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mihalcea s-a plâns de condițiile de pe „Arcul de Triumf”, după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0

„Un meci bun din partea ambelor echipe, nu am avut ințiativa în prima repriză. Pe a 2-a am dominat-o total. Pe viitor jucătorii de atac își vor aduce aportul.

I-am felicitat, apar și greșelile, dar efortul depus mă face să cred că pe viitor vom avea din nou rezultate pozitive.

Inspirație, valoare individuală, noroc, sunt mai multe componente, dar trebuie să lucrăm mai mult. Am rămas datori pe faza de atac, dar vom regla.

Reclamă
Reclamă

Credeți că suntem bucuroși că plecăm cu o înfrângere la 1 gol? Și dacă eera 0-4 era același lucru. Am avut ocazii, dar să mă gândesc că e un punct bun de plecare ăsta…

Trebuie să ne recuperăm răniții. Avem 6 accidentați, lotul nu este numeros. Vom încerca să recuperăm pentru meciul cu Rapid.

Trebuie să menținem această pozitivitate, să greșim din ce în ce mai puțin și rezultatele vor veni în continuare. Vom merge în continuare pe aceași linie, ne vom bate ca și până acum și sunt convins că rezultatele vor fi de partea noastră.

Reclamă

Bărbuț și Lazăr trebuie evaluați de doctor.

Terenul a fost execrabil, arată a patinoar. Nu ploaia l-a afectat, și înainte arată execrabil.

A câștigat Florentin Petre, a câștigat nașul. Dinamo nu trebuie să se chinuie cu nou promovate, Dinamo trebuie să se lupte pentru a câștiga campionatul”, a spus Adrian Mihalcea, la digisport.ro.

Noul autocar al lui Dinamo ar fi folosit de FCSB în trecut

Noul autocar al lui Dinamo ar fi folosit de FCSB în trecut. Dinamo va veni la meciul cu Unirea Slobozia cu noul autocar.

Totul a ieşit la iveală după ce fanii au descoperit că autocarul are acelaşi număr de înmatriculare pe care îl avea cel folosit de FCSB în trecut: „SV 32 TRS”.

Fanii au luat foc şi au transmis mai multe mesaje dure la adresa conducătorilor. „Culori pătate, autocar compromis, e clară treabă”, „Andrei Nicolescu, chiar în halul ăsta să îți bați joc de noi?” şi „Ireal…” au fost câteva dintre mesaje transmise, conform gsp.ro.

„Dinamo are un nou autocar🚌!!!⬜🟥Dinamo va inaugura la meciul cu Unirea Slobozia noul autocar al clubului. Dinamo nu a mai folosit autocarul cu însemnele clubului în ultima perioadă, după ce contractul cu proprietarul acestuia a expirat! La 30 iunie, contractul pentru folosirea autocarului de către SC Dinamo a expirat!

Acesta data din 2007, de la ultimul titlu, când fusese comandat de Borcea, pe atunci acționar la Dinamo. Omul de afaceri Claudiu Ciolan – care susține echipa Muscelul Câmpulung – cumpărase autovehiculul de la Ionuț Negoiță, în schimbul a 50.000 de euro, și îl lăsase să fie folosit gratis de echipa de fotbal.

Autocarul cel nou e în dungi 🟥⬜alb-roșii pe fond negru, are desenați doi câini fioroși, numele și sigla clubului pe toate laturile, plus toate trofeele câștigate: 1️⃣8️⃣ titluri, 1️⃣3️⃣ Cupe ale României, 2️⃣ Supercupe și 1️⃣ Cupă a Ligii” e postarea care însoțește fotografiile„, a fost anunţul făcut de Dinamo pe reţelele de socializare.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 14 sept.

VIDEOArouca – Sporting 0-3 a fost în AntenaPLAY. Campioana continuă seria perfectă în Liga Portugal

23:39

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0! Ce a spus despre golul lui Cîrjan

23:33

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „A fost ca o fiară! S-a câştigat cu inima meciul!”

23:17

Cătălin Cîrjan, după ce a fost decisiv în Dinamo – Unirea Slobozia 1-0: „Sperăm să intrăm în playoff! Arătăm foarte bine”

22:57

Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!

22:45

Daniel Pancu a primit o lecție incredibilă de la Mircea Lucescu: „L-am înjurat de la Iași până la București”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot 5 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și