Închide meniul

Adrian Mititelu a ajuns la 7 antrenori într-un singur sezon! Record uluitor stabilit de patronul de la FCU Craiova

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 19:05

Reclamă
Adrian Mititelu a ajuns la 7 antrenori într-un singur sezon! Record uluitor stabilit de patronul de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a ajuns la 7 antrenori într-un singur sezon

Adrian Mititelu

Echipa lui Adrian Mititel a ajuns la 7 antrenori într-un singur sezon, odată cu ultima decizie a patronului! Formația din Bănie continuă să uimească toți fanii fotbalului din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eliminarea din Cupa României, Adrian Mititelu a început o adevărată revoluție la FCU Craiova. Acesta a decis să îl înlăture de la cârma formației pe Nicolo Napoli și s-a înțeles deja cu un nou antrenor.

Adrian Mititelu a ajuns la 7 antrenori într-un singur sezon

Potrivit gsp.ro, este vorba despre Eugen Trică, care vine din Liga a 2-a și se află deja la al 4-lea mandat pe banca oltenilor.

După decizia lui Adrian Mititelu, FCU Craiova a ajuns astfel la al 7-lea antrenor, în actualul sezon de Liga 1.

În debutul sezonului, echipa lui Mititelu a fot pregătită de: Florin Drăgan (etapele 1, 8-9), Nicolae Dică (etapele 2-7) și Paul Răducan (etapele 10-12).

Reclamă

Mai apoi, Adrian Mititelu l-a instalat pe banca tehnică pe Giovanni Costantino, care a pregătit echipa între etapa a 13-a și etapa a 28-a din sezonul regular.

După Costantino au urmat Valentin David (etapa 29) și Nicolo Napoli, care a preluat echipa din etapa cu numărul 30 și a părăsit-o după eliminarea din sferturile Cupei României.

Totodată, în Liga 1, doar 6 echipe se pot mândri cu faptul că nu au schimbat tehnicienii, în actualul sezon. Este vorba despre: Farul (Gică Hagi), FCSB (Elias Charalambous), Rapid (Cristiano Bergodi), FC Hermannstadt (Marius Măldărășanu), UTA Arad (Mircea Rednic) și Oțelul Galați (Dorinel Munteanu).

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr şi-a anunţat plecarea de la FCU Craiova, după scandalul cu tatăl lui

„Am ascultat declarația tatălui meu. Eu aseară după meci am vrut sa îi fac un bine, nu un rău. Am încercat să nu am remușcări în timp că nu am încercat și asta. De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte.

Eu nu îmi rog promovările în Liga a II-a și Liga I. Eu am afirmat că este și munca mea acolo și tot sufletul depus. Aici nu este o concurență între noi doi, asta trebuia să înțeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui.

Este greu să accepți că în viață, socoteala de acasă nu a reieșit cu cea din piață și trebuie să te debarasezi total.

Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soția, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru, o să cedez la cine vrea el acțiunile pe care le am în societate.

Să vină cu formula juridică și cedez tot ce am pe numele meu pe toate societățile, nu am nevoie de nimic. Averea el a făcut-o, iar de aici pleacă totul. Nu pretind nimic din ce susținea el public că ‘dețin’.

Este ultima mea declarație pe acest subiect. Puteți să considerați că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și