Închide meniul

Adrian Mititelu a ales noul nume al echipei, după decizia judecătorilor. Hotărâre istorică în Bănie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2023, 14:06

Adrian Mititelu a ales noul nume al echipei, după decizia judecătorilor. Hotărâre istorică în Bănie

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a ales noul nume al echipei, după ce a pierdut procesul cu Mihai Rotaru. Palmaresul până în 1991 a ajuns la Universitatea Craiova, astfel că Mititelu are nevoie de o rebranduire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, noul nume al echipei lui Adrian Mititelu va fi „Oltenia Craiova”. FC U Craiova e forţată să îşi schimbe numele şi stema.

Adrian Mititelu a ales noul nume al echipei, după decizia judecătorilor. Hotărâre istorică în Bănie

„Probabil vom fi nevoiți să schimbăm numele. Va dura cel puțin 6-7 luni. Va fi un nume mai craiovenizat decât orice alt nume. Craiova nu va lipsi din nume. Sunt mai multe variante și va fi un nume care să ne reprezinte, cine am fost, cine suntem și cine vom fi.

Cine e mai oltean și mai craiovean ca mine? Se poate pune Rotaru cu mine: Toată lumea știe că a fost un stelist! Eu m-am născut cu echipa asta, mi-am dat viața și voi muri cu ea, chiar dacă voi schimba numele.

Tocmai acum să renunț? Niciodată! Am făcut și pușcărie pentru echipa asta. Față de Rotaru suntem mai bine, pentru că el a închiriat de la Badea. Palmaresul nu îl ții într-un geamantan și îl dai. Că l-ar cumpăra arabii și aia a fost. Badea poate să îi dea numele în folosință”, a spus Mititelu, citat de prosport.ro.

Reclamă

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla, după ce instanţa i-a dat câştig de cauză lui Mihai Rotaru. Adrian Mititelu a făcut anunţul, mărturisind că echipa sa ar urma să fie nevoită să îşi schimbe emblema.

Mihai Rotaru l-a învins în instanţă pe Adrian Mititelu şi a câştigat palmaresul sportiv al Universităţii Craiova. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 e pregătit să meargă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a-şi căuta dreptatea.

„Nu m-a surprins, având în vedere cu cine m-am luptat și la modul în care s-a pus problema. Rotaru nu are nicio treabă în povestea asta, el nu are niciun drept, el doar folosește o marcă ce a fost închiriată de către clubul sportiv. Are în proprietatea acestui club palmaresul echipei obținut până la 1 februarie 1991.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem succesorii acestui club, din 1991. Noi suntem urmașii lui, de drept și de fapt. Ei au palmaresul în custodia lor. E o chestie ca la CSA și FCSB, numai că aici privatizarea a avut loc mai devreme. O să comentez mai multe când o să vină motivarea. Asta, în niciun caz, nu acoperă adevărul.

Sunt șanse foarte mari să pierdem și procesul cu marca, dar până nu se judecă în apel… rămâne așa cum sunt. Deja am în lucru o rebrenduire totală. Nu ascund că aștept procesul cu marca, apoi vom schimba tot.

Nu se oprește fotbalul aici. Și Juventus și alte cluburi și-au schimbat siglele și asta nu va sta în dorința mea de a face un club puternic”, a declarat Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și