Închide meniul

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla! Anunţul făcut de Adrian Mititelu: „Şi Juventus a făcut asta!”

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 9:23

Reclamă
FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla! Anunţul făcut de Adrian Mititelu: „Şi Juventus a făcut asta!

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla, după ce instanţa i-a dat câştig de cauză lui Mihai Rotaru. Adrian Mititelu a făcut anunţul, mărturisind că echipa sa ar urma să fie nevoită să îşi schimbe emblema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru l-a învins în instanţă pe Adrian Mititelu şi a câştigat palmaresul sportiv al Universităţii Craiova. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 e pregătit să meargă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a-şi căuta dreptatea.

FC U Craiova 1948 şi-ar putea schimba sigla

Adrian Mititelu s-a declarat revoltat de faptul că palmaresul a fost câştigat de rivalii de la Universitatea Craiova, mărturisind că de fapt echipa sa este continuatoarea formaţiei care a câştigat ultimul titlu în 1991.

De asemenea, patronul celor de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că echipa sa ar urma să nu mai primească dreptul de a folosi pe emblemă leul, şi astfel ia în calcul o rebranduire totală.

„Nu m-a surprins, având în vedere cu cine m-am luptat și la modul în care s-a pus problema. Rotaru nu are nicio treabă în povestea asta, el nu are niciun drept, el doar folosește o marcă ce a fost închiriată de către clubul sportiv. Are în proprietatea acestui club palmaresul echipei obținut până la 1 februarie 1991.

Reclamă

Noi suntem succesorii acestui club, din 1991. Noi suntem urmașii lui, de drept și de fapt. Ei au palmaresul în custodia lor. E o chestie ca la CSA și FCSB, numai că aici privatizarea a avut loc mai devreme. O să comentez mai multe când o să vină motivarea. Asta, în niciun caz, nu acoperă adevărul.

Sunt șanse foarte mari să pierdem și procesul cu marca, dar până nu se judecă în apel… rămâne așa cum sunt. Deja am în lucru o rebrenduire totală. Nu ascund că aștept procesul cu marca, apoi vom schimba tot.

Nu se oprește fotbalul aici. Și Juventus și alte cluburi și-au schimbat siglele și asta nu va sta în dorința mea de a face un club puternic”, a declarat Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a răbufnit după ce palmaresul a ajuns la Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a răbufnit după ce palmaresul a ajuns la rivala Universitatea Craiova. Patronul lui FC U Craiova 1948 a avut, prin intermediul unui comunicat, o primă reacţie. Este nemulţimit de decizia luată în instanţă, dar anunţă că o va pune în aplicare de îndată ce îi va fi comunicată oficial.

„Practic, palmaresul Științei se rupe în două„, a interpretat, clubul patronat de Mititelu, hotărârea luată de Curtea de Apel Timişoara.

„Astăzi, Curtea de Apel Timișoara a stabilit că palmaresul istoric realizat până la 31 ianuarie 1991 îi aparține Clubului Sportiv de drept public Universitatea din Craiova, club al cărui director este Badea Pavel.

Practic, odată cu această sentință, palmaresul Științei se rupe în două:

• 05.09.1948 – 31.01.1991: rămâne în patrimoniul Clubului Sportiv de drept public Universitatea din Craiova;

• 01.02.1991 – până în prezent: este palmaresul nostru și rămâne în patrimoniul nostru.

Deși este o decizie pe care o considerăm nedreaptă, ilegitimă și vădit abuzivă, o vom respecta. De asemenea, noi, clubul, vom face recurs la ICCJ, însă sentința este executorie și o vom pune în aplicare imediat ce ni se va comunica„, a transmis FC U Craiova 1948 prin intermediul unui comunicat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! Vezi toate știrile
Citește și