Închide meniul

Adrian Mititelu a anunţat că l-a refuzat pe Costel Gâlcă. „90% va veni un antrenor străin. Nu vom avea un antrenor mai devreme de săptămâna premergătoare meciului cu FCSB”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 12:48

Adrian Mititelu a anunţat că l-a refuzat pe Costel Gâlcă. „90% va veni un antrenor străin. Nu vom avea un antrenor mai devreme de săptămâna premergătoare meciului cu FCSB

Adrian Mititelu a anunţat că l-a refuzat pe Costel Gâlcă

Adrian Mititelu, în cantonamentul Craiovei / Antena Sport

Adrian Mititelu a anunţat că l-a refuzat pe Costel Gâlcă. Antrenorul care a reuşit tripla cu FCSB s-ar fi autopropus la FC U Craiova 1948, dar clauzele din contract l-au făcut pe patron să nu se gândească la această variantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu nu aduce un antrenor nou mai devreme de meciul cu rivala FCSB. Până atunci, echipa sa va juca în Liga 1 cu Farul şi CFR Cluj şi în Cupa României cu Voluntari.

Adrian Mititelu a anunţat că l-a refuzat pe Costel Gâlcă

„Cu siguranță nu vom avea un antrenor mai devreme de săptămâna premergătoare meciului cu FCSB. 90% va veni un antrenor străin. M-am gândit și la Costel Gâlcă. Chiar ne-a trimis niște mesaje Costel Gâlcă prin… E un caracter deosebit, dar are și niște condiții foarte dure. Am mai adus eu un antrenor cu contract bun și ne-a falimentat. Să nu mai aud de așa ceva.

Și cu ce răspunde Costel Gâlcă dacă nu îndeplinește obiectivul pe care i l-am trasa. Antrenorii doar vin și își asumă din gură. Vin, iau banii și pleacă. Nu salariul e problema, ci deciziile pe care le poate lua un antrenor. Vorbesc la modul general. Ce mult mi-aș dori să găsim un antrenor român, dar nu-l găsim. E o utopie”, a spus Mititelu, citat de sport.ro.

Mititelu: Cine ia în calcul că FCSB nu intră în play-off se hazardează

Mititelu anunţă că FCSB va fi sigur în play-off, chiar dacă a avut un început slab de sezon. Echipa lui Dică a ajuns pe 6, cu 20 de puncte, dar şi cu două meciuri mai puţine decât liderul Farul (34 de puncte).

Reclamă

„FCSB e o echipă care va fi în play-off. Cine ia în calcul că FCSB nu intră în play-off se hazardează. CS U și Farul intră și ele. CFR la fel. Mai este și Rapid care va intra. Astfel, mai rămâne un singur loc pe care se vor bate 7 echipe.

Lotul și condițiile ne permit să fim în play-off, dar jocurile din ultima perioadă ne arată că suntem ca Petrolul, ne chinuim să ne salvăm de la retrogradare”, a mai spus patronul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mititelu a anunţat că l-a refuzat pe Costel Gâlcă
  • Craiova nu va avea un antrenor până înainte de meciul cu FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și