Închide meniul

Adrian Mititelu a dat afară un jucător de la FCU Craiova. Decizia patronului, anunțată de oficialii din Bănie

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 12:05

Reclamă
Adrian Mititelu a dat afară un jucător de la FCU Craiova. Decizia patronului, anunțată de oficialii din Bănie

Adrian Mititelu a dat afară un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu / Captură Antena Sport

Adrian Mititelu a dat afară un jucător de la FCU Craiova. Patronul echipei din Bănie nu a mai așteptat, iar decizia acestuia a fost anunțată prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Samuel Asamoah, jucător care a ajuns la echipa din Olteniaîn anul 2021, de la formația belgiană Sint-Truiden.

Adrian Mititelu a dat afară un jucător de la FCU Craiova

Oficialii din Bănie au anunțat faptul că FCU Craiova i-a reziliat, de comun acord, contractul lui Samuel Asamoah.

„Mulțumim, Samuel Asamoah!

Clubul nostru și Samuel Asamoah au reziliat de comun acord contractul de colaborare.

Reclamă

Samuel Asamoah a devenit jucătorul nostru în vara anului 2021.

Îi mulțumim pentru tot efortul depus și îi dorim mult succes pe viitor!”, au notat oficialii echipei patronate de Adrian Mititelu, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

De când a ajuns în Bănie, mijlocașul de 29 de ani a jucat în 82 de partide pentru FCU Craiova. În cadrul acestor dueluri a reușit să marcheze un gol și să ofere 6 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Înainte de a veni în Liga 1, jucătorul din Togo a mai fost legitimat la: ASPIRE Academy, KAS Eupen, OH Leuven și Sint-Truiden. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019. La momentul respectiv valora suma de 1,3 milioane de euro.

Florin Costea a revenit la FCU Craiova

Florin Costea a revenit la FCU Craiova! Echipa lui Adrian Mititelu a făcut anunţul de ultim moment şi a dezvăluit că fostul atacant va ocupa poziţia de director sportiv în cadrul clubului din Bănie.

Florin Costea a evoluat ultima dată la ARO Câmpulung, din februarie 2023. Ajuns la 38 de ani, se află la prima aventură din postura de director sportiv de echipă.

Florin Costea a evoluat la FCU Craiova în două perioade, între 2005 şi 2011 şi între 2018 şi 2019. În vara lui 2011, atacantul era transferat de Steaua, echipă alături de care a cucerit titlul.

În tricoul oltenilor, Florin Costea a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2008-2009, atunci când reuşea să marcheze nu mai puţin de 17 goluri, în 33 de meciuri disputate.

La FCU Craiova, Florin Costea va ocupa funcţia de director sportiv. Oltenii au anunţat că Robert Săceanu va fi noul director delegat al echipei din Bănie.

Reclamă

„Bine ai revenit, Florin Costea! Florin Costea, unul dintre cei mai importanți foști jucători ai echipei noastre, va ocupa de astăzi funcția de director sportiv în cadrul clubului nostru. În același timp, Robert Săceanu va prelua funcția de director delegat”, a transmis FCU Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Florin Costea dezvăluia, în urmă cu ceva timp, că urmează şi cursurile Şcolii de Antrenori, pentru a obţine Licenţa B.

„Sunt la cursuri pentru a-mi lua licența B. Fac Școala de Antrenori aici în România și aici o să mi-o fac în continuare, nu o să plec nicăieri. Și eu mă gândesc pe viitor să antrenez la Craiova, dar mai întâi să îmi termin studiile. Vreau să rămân în fotbal, să vedem din ce postură. Am și eu multe lucruri de oferit”, a declarat, la digisport.ro, Florin Costea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și