Închide meniul

Florin Costea a revenit la FCU Craiova! Anunţul de ultimă oră al echipei lui Adrian Mititelu

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 12:58

Reclamă
Florin Costea a revenit la FCU Craiova! Anunţul de ultimă oră al echipei lui Adrian Mititelu

Florin Costea a revenit la FCU Craiova

Florin Costea a revenit la FCU Craiova/ Facebook FCU Craiova

Florin Costea a revenit la FCU Craiova! Echipa lui Adrian Mititelu a făcut anunţul de ultim moment şi a dezvăluit că fostul atacant va ocupa poziţia de director sportiv în cadrul clubului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Costea a evoluat ultima dată la ARO Câmpulung, din februarie 2023. Ajuns la 38 de ani, se află la prima aventură din postura de director sportiv de echipă.

Florin Costea a revenit la FCU Craiova

Florin Costea a evoluat la FCU Craiova în două perioade, între 2005 şi 2011 şi între 2018 şi 2019. În vara lui 2011, atacantul era transferat de Steaua, echipă alături de care a cucerit titlul.

În tricoul oltenilor, Florin Costea a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2008-2009, atunci când reuşea să marcheze nu mai puţin de 17 goluri, în 33 de meciuri disputate.

La FCU Craiova, Florin Costea va ocupa funcţia de director sportiv. Oltenii au anunţat că Robert Săceanu va fi noul director delegat al echipei din Bănie.

Reclamă

„Bine ai revenit, Florin Costea! Florin Costea, unul dintre cei mai importanți foști jucători ai echipei noastre, va ocupa de astăzi funcția de director sportiv în cadrul clubului nostru. În același timp, Robert Săceanu va prelua funcția de director delegat”, a transmis FCU Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Florin Costea dezvăluia, în urmă cu ceva timp, că urmează şi cursurile Şcolii de Antrenori, pentru a obţine Licenţa B.

„Sunt la cursuri pentru a-mi lua licența B. Fac Școala de Antrenori aici în România și aici o să mi-o fac în continuare, nu o să plec nicăieri. Și eu mă gândesc pe viitor să antrenez la Craiova, dar mai întâi să îmi termin studiile. Vreau să rămân în fotbal, să vedem din ce postură. Am și eu multe lucruri de oferit”, a declarat, la digisport.ro, Florin Costea.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Costea a ales care este „adevărata” Craiova

Florin Costea nu s-a ferit de cuvinte şi a ales care este „adevărata” Craiova. Fostul atacant al echipei lui Adrian Mititelu a comparat situaţia echipelor din Bănie cu „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua.

Fostul internaţional român a avut o reacţie directă în momentul în care a fost pus să aleagă între Universitatea Craiova şi FCU Craiova. Nu a mers pe mâna echipei lui Mihai Rotaru şi este convins că trupa lui Mititelu e continuatoarea „Ştiinţei”.

”Pentru mine FCU este Știința adevărată este continuatoarea vechii echipe, am jucat acolo, eu știu că am jucat la adevărata echipă Universitatea, dar respect ce cred alții.

Eu nu am nimic cu echipa lui Mihai Rotaru, pur și simplu spun ce gândesc. Aceeași situație este și la FCSB, eu consider că am jucat la Steaua, în acel sezon, asta cred eu”, a declarat Florin Costea pentru iamsport.ro.

Florin Costea a avut cifre de senzaţie în tricoul echipei patronate de Adrian Mititelu. A reuşit aproape 50 de goluri pentru FCU Craiova, înainte să plece la FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și