Închide meniul

Adrian Mititelu a dezvăluit ce transfer de senzaţie a încercat Rapid: „Au făcut o ofertă sub nivelul mării”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 22:16

Adrian Mititelu a dezvăluit ce transfer de senzaţie a încercat Rapid: „Au făcut o ofertă sub nivelul mării

Adrian Mititelu, discurs tăios la adresa suporterilor, după Dinamo - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Adrian Mititelu a dezvăluit ce transfer de senzaţie a încercat Rapid, în vara trecută. Patronul lui FC U Craiova 1948 a declarat că formaţia giuleşteană a înaintat o ofertă pentru Samuel Asamoah, oferindu-l la schimb pe Alexandru Albu, alături de o sumă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samuel Asamoah este unul dintre cei mai importanţi jucători de la FC U Craiova 1948, din acest sezon. Mijlocaşul a fost integralist în nouă din cele 11 partide disputate de olteni, în acest sezon, şi astfel a atras atenţia şi altor cluburi din Liga 1.

Adrian Mititelu a dezvăluit ce transfer de senzaţie a încercat Rapid

Adrian Mititelu a declarat că Rapid l-a avut ca ţintă pe Samuel Asamoah, mijlocaşul de 28 de ani. Giuleştenii i-ar fi oferit patronului de la FC U Craiova 1948 suma de 350.000 de euro, cât şi pe Alexandru Albu la schimb.

Oferta a fost refuzată de Adrian Mititelu, considerând-o mult prea mică. Acesta ţinteşte să obţină un milion de euro pe mijlocaşul dorit de Adi Mutu. Totodată, patronul oltenilor îi apreciază calităţile lui Alexandru Albu, jucătorul care ar fi fost „trimis” în Bănie de către oficialii vişiniilor.

De asemenea, Adrian Mititelu a oferit declaraţii şi în privinţa lui Dan Şucu, acţionarul de la Rapid, pe care îl apreciază pentru faptul că investeşte în fotbal.

Reclamă

„Are o forţă financiară şi m-am bucurat că ajung asemenea de oameni în fotbal. Ei pot ridica fotbalul prin investiţii. Dacă Rapid e puternic şi valoarea echipei mele creşte. Eu am făcut o glumă după ce-au făcut o ofertă sub nivelul mării pentru Asamoah. Eu vreau un milion de euro pe el, ei dădeau 350.000 plus Albu.

Nu-mi trebuie Albu chiar dacă-i jucător foarte bun. Ce e pentru domnul Şucu un milion când el câştigă o sută de mii de euro pe zi?”, a declarat Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

În privinţa lui Alexandru Albu, s-a zvonit că a fost pus pe lista de transferuri de către Adrian Mutu, după ce mijlocaşul a ratat un penalty în ultimul minut al partidei cu CFR Cluj, din prima etapă de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a recunoscut că le dă „ordine” antrenorilor de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a recunoscut că le dă „ordine” antrenorilor echipei sale. Acesta îi urmează exemplul lui Gigi Becali, care nu se fereşte să ofere indicaţii tehnicienilor de la FCSB.

„Gigi Becali nu e pe modelul meu. El e un om pragmatic și realist. Spune lucrurilor pe nume. (n.r – despre implicarea patronilor peste antrenori) Stați puțin, să fim sinceri. Toți patronii… Credeți că eu nu mă bag?”, a declarat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Totodată, Adrian Mititelu a dezvăluit care este visul său în fotbal. Acesta speră ca într-o zi, FC U Craiova 1948 să devină campioană în Liga 1.

„Visul meu e să câştig campionatul! Dacă nu pot eu, poate reușește fiul meu. Nu poți să stabilești termene. Se întâmplă să pierzi titlul cum l-a pierdut CSU în ultima etapă. Dumnezeu ne va recompensa pentru ce-am pătimit noi. Într-o zi o să ridicăm acest trofeu”, a mai spus Adrian Mititelu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și