Închide meniul

Nicolae Dică e noul antrenor al lui FC U Craiova! Fostul tehnician al lui FCSB, prezentat oficial la echipa lui Adrian Mititelu

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 iulie 2023, 17:42

Nicolae Dică e noul antrenor al lui FC U Craiova! Fostul tehnician al lui FCSB, prezentat oficial la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolae Dică e noul antrenor al lui FC U Craiova!

Nicolae Dică şi Adrian Mititelu jr / Facebook FC U Craiova

Nicolae Dică e noul antrenor al lui FC U Craiova! Fostul tehnician al lui FCSB a fost prezentat oficial de către echipa patronată de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băiatul lui Adrian Mititelu, Adrian Mititelu jr, s-a pozat cu Nicolae Dică după ce FC U Craiova 1948 s-a înţeles cu el.

Nicolae Dică e noul antrenor al lui FC U Craiova!

Clubul nostru a ajuns la un acord cu Nicolae Dică pentru preluarea funcției de antrenor principal.

Fostul atacant român, în vârstă de 43 ani, a semnat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului și vine alături de George Cotiga, cel care va fi antrenor secund.

De-a lungul ultimilor ani, Nicolae Dică a mai fost antrenor la formații din România, cum ar fi: FCSB, FC Argeș și Mioveni”, a anunţat clubul FC U Craiova 1948 pe contul de Facebook.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3. Start perfect de sezon pentru roş-albaştri. Oltenii lui Mititelu, depăşiţi la toate capitolele!

Meciul FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3 a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Roş-albaştrii au câştigat partida din prima etapă a Ligii 1, care s-a disputat la Tg. Jiu.

FCSB a avut un start perfect de meci. David Miculescu a deschis scorul, în minutul 8, după un corner executat de Florinel Coman. „Mbappe de România” a dublat avantajul roş-albaştrilor dintr-un penalty scos tot de el. Coman a şutat pe centrul porţii de la punctul var şi vicecampionii conduceau cu 2-0 încă din minutul 17.

Darius Olaru s-a accidentat chiar înainte de pauză şi a fost înlocuit cu Malcom Edjouma. De la vestiare nu a mai venit nici Florinel Coman, înlocuit cu Cordea. Cei doi jucători intraţi pe parcurs au colaborat la golul de 3-0. Francezul şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 60. Cu un sfert de oră înainte de final, Sidibe a redus din diferenţă din penalty. S-a terminat 3-1 şi FCSB a avut startul de sezon pe care şi-l dorea. Pentru trupa lui Charalambous urmează chiar derby-ul cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948: „De ce să lungesc boala?”

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948. Patronul echipei din Bănie a vorbit despre planurile pentru echipa sa, după ce a pierdut procesul cu privire la palmaresul Universității Craiova.

Echipa lui Mititelu ar putea avea nevoie de o rebranduire, după ce a pierdut palmaresul echipei istorice din Craiova. FC U Craiova 1948 are dreptul la palmaresul clubului din anul 1991 până în prezent, iar astfel clubul său ar putea avea nevoie de un nume și de o siglă nouă.

Patronul de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că va contesta decizia instanței care i-a dat dreptate lui Mihai Rotaru în procesul privind palmaresul echipei. Totuși, Adrian Mititelu a spus că procesul va fi, cel mai probabil, pierdut și că deja ia în calcul schimbarea numelui și a siglei.

„Procesul din toamnă va fi foarte greu, apelul. Va fi o formalitate să pierdem procesul, zic eu, deși ne vom lupta până la ultima decizie. Dar șansele sunt foarte mici. Prin urmare, de ce să lungesc boala?

O să căutam să ne rebranduim cu un nume care să nu mai încalce acest drept de proprietate al clubului sportiv de drept public. Și ca să nu mai fie scandal și nebunie, o să creăm o altă siglă împreună cu fanii.

Chiar așa s-a terminat lumea asta, nu mai putem să facem o siglă?”, a spus patronul, potrivit sptfm.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și