Închide meniul

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948: „De ce să lungesc boala?”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 12:11

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948: De ce să lungesc boala?”

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948. Patronul echipei din Bănie a vorbit despre planurile pentru echipa sa, după ce a pierdut procesul cu privire la palmaresul Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Mititelu ar putea avea nevoie de o rebranduire, după ce a pierdut palmaresul echipei istorice din Craiova. FC U Craiova 1948 are dreptul la palmaresul clubului din anul 1991 până în prezent, iar astfel clubul său ar putea avea nevoie de un nume și de o siglă nouă.

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948. Patronul va contesta decizia instanței, dar nu își face speranțe prea mari

Patronul de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că va contesta decizia instanței care i-a dat dreptate lui Mihai Rotaru în procesul privind palmaresul echipei. Totuși, Adrian Mititelu a spus că procesul va fi, cel mai probabil, pierdut și că deja ia în calcul schimbarea numelui și a siglei.

„Procesul din toamnă va fi foarte greu, apelul. Va fi o formalitate să pierdem procesul, zic eu, deși ne vom lupta până la ultima decizie. Dar șansele sunt foarte mici. Prin urmare, de ce să lungesc boala?

O să căutam să ne rebranduim cu un nume care să nu mai încalce acest drept de proprietate al clubului sportiv de drept public. Și ca să nu mai fie scandal și nebunie, o să creăm o altă siglă împreună cu fanii.

Reclamă

Chiar așa s-a terminat lumea asta, nu mai putem să facem o siglă?”, a spus patronul, potrivit sptfm.ro.

Adrian Mititelu, decizie controversată înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB

Adrian Mititelu a intrat în criză de timp. Potrivit gsp.ro, toate echipele din Liga 1 trebuie să aibă, în startul noului sezon competiţional, antrenor cu licenţă PRO pe bancă. Dispensă au doar nou-promovatele, situaţie care nu se aplică la FC U Craiova 1948.

Sursa citată anterior anunţă că Adrian Mititelu a încercat să „fenteze” regulamentul şi a trimis către LPF o listă cu doi antrenori principali. Aceştia sunt Florin Drăgan şi Joao Janeiro. Singurul cu licenţă PRO este portughezul, dar acesta este plecat de trei săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

„După cum știți, este public chiar și pe site-ul lui FCU, eu nu mai sunt antrenorul echipei de pe 21 iunie. Toate actele de reziliere au fost semnate pe 21 iunie, de atunci nu mai am nicio treabă cu formația.

În viitor chiar sper să găsesc un post de antrenor în România, o țară pe care o iubesc și pe care am vizitat-o de mai bine de 30 de ori”, a precizat Joao Janeiro.

Patronul oltenilor consideră că are termen 30 de zile să ţină interimar un antrenor fără licenţă PRO. Totuşi, în regulament este stipulat clar că această situaţie este permisă numai în cazul în care antrenorul cu licenţă PRO demisionează în timpul sezonului.

Rămâne de văzut cine va fi pe bancă în meciul FC U Craiova 1948 – FCSB şi dacă Mititelu numeşte un nou tehnician în ultimele ore.

FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă cu casa închisă

Partida nu se va juca la Craiova, ci la Târgu Jiu, din cauza faptului că pe stadionul Ion Oblemenco au fost mai multe concerte, iar în această perioadă se schimbă gazonul.

Chiar şi în aceste condiţii, FC U Craiova 1948 a reuşit să vândă toate biletele puse la dispoziţie pentru meciul de duminică. Stadionul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, dat în folosinţă în octombrie 2019, are o capacitate de 12,518 locuri. Sezonul trecut, FC U Craiova a disputat la Târgu Jiu mai multe partide.

„Din acest moment, vânzarea biletelor se oprește iar meciul din prima etapă se va disputa cu casa închisă.

Reclamă

Reușim, pentru a doua oară, să umplem arena din Târgu Jiu pentru un meci foarte important al băieților noștri!”, a anunţat FC U Craiova 1948 prin intermediul paginii de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și