Închide meniul

Adrian Mititelu a „explodat” și l-a făcut praf pe Victor Angelescu după ultimele declarații: „Probabil e puțin umflat în pene!”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 septembrie 2022, 21:03

Reclamă
Adrian Mititelu a „explodat și l-a făcut praf pe Victor Angelescu după ultimele declarații: „Probabil e puțin umflat în pene!

Adrian Mititelu, replică acidă pentru Victor Angelescu

Adrian Mititelu și Victor Angelescu, în timpul unor conferințe / Mediafax

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Victor Angelescu după ultimele declarații făcute de co-finanțatorul Rapidului. Patronul lui FC U Craiova 1948 nu s-a putut abține și i-a dat o replică acidă conducătorului din Giulești, după ce acesta a dat vina pe clubul oltean pentru incidentele incredibile de la finalul meciului din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, Mititelu le-a atras atenția rapidiștilor că și Cristi Săpunaru a avut partea lui de vină în conflictul cu unul dintre suporterii olteni, poreclit „Poștașu'”.

Adrian Mititelu a „explodat” și l-a făcut praf pe Victor Angelescu după ultimele declarații

La finalul partidei FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0, s-a produs o încăierare generală în zona vestiarelor, în prim-plan cu Cristi Săpunaru. Victor Angelescu a ajuns la concluzia că scandalul de la Târgu Jiu „a fost premeditat”.

Adrian Mititelu a „explodat” când a auzit discursul lui Angelescu și a ieșit la atac. Finanțatorul lui FC U Craiova 1948 l-a pus la zid pe conducătorul Rapidului și i-a transmis că și oamenii lui au avut parte de o primire ostilă în Giulești, la partida din sezonul trecut.

„Acum am auzit ce a spus Victor Angelescu și mi s-a urcat sângele la cap. Îl înțeleg, e mai tânăr, e cam de vârsta mea când am intrat în fotbal, acum 15-17 ani. S-a mai și împăunat puțin de când a căpătat un astfel de asociat -acționar la Rapid, pentru că înainte era mai puțin guraliv. Acum a început să ne certe și să tragă niște concluzii pripite.

Reclamă

El nu a fost la meci. M-am întâlnit cu domnul Niculae și domnul Șucu înainte de partidă. Nici vorbă de premeditare sau ce spune domnul Angelescu. Probabil e puțin umflat în pene după rezultatele bune și după venirea domnului Șucu.

A făcut rost acel suporter de o chestie din asta care se aseamănă cu vestele pe care le iau acreditații. Din câte am înțeles, era delegatul unei publicații din Craiova. El nu era oficial la meci. De fapt, era ziarist. Asta era problema Rapidului? Hai să vedem ce au pățit jucătorii noștri în Giulești, când am bătut cu 3-2. Eu nu eram acasă atunci.

Nu vreau să mă vait eu. Lumea știe ce a fost în Giulești, cred că și alte echipe au pățit asta. Sunt aceeași oameni care fac lucrurile la fel ca pe vremuri. Domnul Săpunaru voia să ne închidem în cameră și să nu zicem nimic că era el nervos? Acum nu am organizat noi bine meciul.

Reclamă 4 / 0/3

În acel meleu de 15 persoane de la vestiare erau 10-12 de la Rapid. Știam noi că o să vină Săpunaru să facă scandal la vestiare? Eu am simțit că lucrurile au luat-o razna și am plecat.

Eu am crezut că Săpunaru vrea să-l bată pe Săceanu. Eu nu știam că deasupra tribunei e un suporter numit Poștașu care înjura. Nu a fost ceva premeditat. Păi nu e provocare din partea lui Săpunaru?”, a „tunat” Adrian Mititelu, potrivit Digisport.

Discursul lui Victor Angelescu care l-a enervat la culme pe Adrian Mititelu

A fost premeditat, nu poți să nu spui că nu a fost premeditat. Cum poți să ai acea îmbrăcăminte galbenă de foto, dacă nu de la club? E clar că un oficial al clubului U Craiova 1948 a ajutat pe cineva din galerie să fie mult mai aproape ca să poată sustrage un steag.

Orice s-ar fi întâmplat, era clar că galeria Rapidului va reacționa și va intra pe stadion. Avem și noi firmă de stewarzi. Stewarzii nu poartă spray lacrimogen. Nu există așa ceva. Asta se întâmplă la jandarmerie de obicei, dar ei au spus că nu ei au dat.

Nu e clar că dacă le-ai dat și spray lacrimogen le-ai dat ca să se protejeze de suporterii rapidiști? E firma ta de pază, tu, U Craiova 1948, ai angajat-o. E clar că a fost premeditat acest lucru și era clar că va ieși un scandal”, a spus Victor Angelescu, potrivit Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și