Închide meniul

Adrian Mititelu a făcut anunțul așteptat de fanii lui FC U Craiova 1948: ”Săptămâna viitoare mă întâlnesc cu el”

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 8:36

Adrian Mititelu a făcut anunțul așteptat de fanii lui FC U Craiova 1948: ”Săptămâna viitoare mă întâlnesc cu el”

Adrian Mititelu, în cantonamentul lui FC U Craiova 1948 / Hepta

  • FC U Craiova 1948, 6 meciuri fără victorie în Liga 1
  • Oltenii sunt pe locul 13, cu 16 puncte din 16 etape

Adrian Mititelu a făcut anunțul așteptat de fanii lui FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor se va întâlni cu Walter Zenga, pentru o rundă de negocieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămasă fără Marius Croitoru, Craiova lui Mititelu se mișcă rău în Liga 1. Lăsată pe mâna secunzilor, a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie. Italianul este acum favorit la preluarea postului de principal.

Adrian Mititelu a făcut anunțul așteptat de fanii lui FC U Craiova 1948

”Nu s-au blocat negocierile. Walter așteaptă semnul nostru. Și el, dar și alții. Săptămâna viitoare cred că mă întâlnesc cu el. Asta nu înseamnă că va fi sigur antrenorul echipei”, a spus Mititelu, la Prima Sport.

Reclamă

Conform gsp.ro, condiția cea mai importantă pusă de Zenga pentru a veni în Bănie este demiterea preparatorului fizic Dan Vasilică. Acesta ”ar fi lucrat” mai mulți antrenori în ultima perioadă. Mititelu a respins din start ideea, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla la runda de negocieri.

FC Național, FCSB și Dinamo sunt echipele antrenate în România de Zenga. Fostul mare portar italian a câștigat un titlu și a fost pe bancă la calificarea din 2005 în fața Valenciei, Supercampioana Europei la acel moment.

Reclamă

Florin Drăgan, după ce U Craiova 1948 a ajuns la șase meciuri fără victorie

După eșecul cu Farul lui Gică Hagi, U Craiova 1948 e pe 13 în Liga 1, cu 16 puncte acumulate în primele 16 etape disputate. Florin Drăgan, cel care conduce acum echipa, a anunțat că există o criză la Craiova.

„Sigur că lipsește concentrarea. Avem mingi simple și nu reușim să marcăm. Farul e o echipă care construiește bine, ne-am propus să marcăm om la om și să nu-i lăsăm să construiască. În mare parte am reușit să facem asta, dar avem probleme la finalizare.

Nu e prima oară când se întâmplă. Și în meciurile trecute am pățit asta, în ultimii 30 de metri. Bineînțeles că nu suntem fericiți, dar eu zic că azi echipa nu a arătat rău. Am jucat de la egal la egal cu liderul campionatul și cu puțină șansă puteam să facem egal”, a spus Drăgan, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”