Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Farul Constanţa 1-2. Jucătorii lui Hagi au întors scorul. Andrei Borza, gol fabulos la 16 ani! „Regele”, lider detaşat în Liga 1

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2022, 22:10

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Farul Constanţa 1-2. Jucătorii lui Hagi au întors scorul. Andrei Borza, gol fabulos la 16 ani! „Regele, lider detaşat în Liga 1

FC U Craiova 1948 - Farul 1-2

Jucătorii de la Farul, alături de Gică Hagi, la finalul unui meci/ Hepta

FC U Craiova 1948 – Farul Constanţa 1-2, capul de afiş al zilei din Liga 1, a fost în format LIVE TEXT, pe AS.ro. „Regele” Hagi a ajuns la şase meciuri fără înfrângere în Liga 1, după ce s-a impus în faţa oltenilor lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii rămân cu 16 puncte, în timp ce Farul acumulează 37. Trupa lui Gică Hagi se distanţează în fruntea Ligii 1, cu 8 puncte peste rivala de la Rapid, care are un meci în minus.

FC U Craiova 1948 – Farul Constanţa 1-2

Final! FC U Craiova 1948 – Farul 1-2! Trupa lui Gică Hagi se impune, după golurile lui Andrei Borza şi Mihai Popescu. Constănţenii se distanţează în fruntea Ligii 1, după al şaselea meci fără înfrângere în campionat.

Min. 51: GOL! FC U Craiova 1948 – Farul 1-2! Mihai Popescu a înscris cu un şut năprasnic, din apropiere! A trimis mingea sub transversală şi nu i-a dat nicio şansă portarului oltenilor!

Min. 46: Începe repriza secundă de pe „Ion Oblemenco”! Bahassa a intrat în locul lui George Ganea, la FC U Craiova 1948, la pauză.

Reclamă
Reclamă 4

Pauză pe „Ion Oblemenco”! FC U Craiova 1948 şi Farul se află la egalitate, scor 1-1, după golurile lui William Baeten, respectiv Andrei Borza!

Min. 35: GOL! FC U Craiova 1948 – Farul 1-1! Andrei Borza a egalat printr-un şut fabulos! Fundaşul de 16 ani a marcat de la aproximativ 30 de metri de poarta lui Răzvan Popa!

Min. 28: Ocazie Farul! Andrei Borza a rata o şansă uriaşă, după un voleu respins de portarul oltenilor! Trupa „Regelui”, asediu la poarta gazdelor.

Reclamă

Min. 16: Ocazie Farul! Tudor Băluţă a şutat în bară, din marginea careului lui Răzvan Popa!

Min. 10: GOL! FC U Craiova 1948 – Farul 1-0! William Baeten a deschis scorul pentru trupa lui Adrian Mititelu!

Min. 1: Începe meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Farul!

FC U Craiova 1948: R. Popa – Negru, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Ganea – Chițu
Rezerve: Gurău, Zanfir, Van Durmen, Albu, Marquet, Bahasa, Sibibe, Blănuță, G. Iancu
Antrenor: Paul Răducan

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, Băluță, Grameni – Torje, Alibec, Pitu
Rezerve: Buzbuchi, Mboko, Corinus, Al. Mitulețu, Casap, Doukoure, R. Moldoveanu, Al. Stoian, L. Andronache
Antrenor: Gheorghe Hagi

Gică Hagi e pe primul loc în Liga 1, dar a tras un semnal de alarmă

Gică Hagi se luptă pentru titlu, însă are mari probleme cu banii. „Regele” a tras un semnal de alarmă chiar la finalul sezonului regulat din Liga 1.

Hagi a făcut o declaraţie surprinzătoare şi anunţă că clubul pe care îl patronează are dificultăţi financiare. „Trebuie să o ştiţi”, le-a transmis fanilor.

„Farul are cea mai bună academie, produce cei mai buni jucători, dă șanse jucătorului, pe lângă asta face performanță pentru că noi avem centru de copii și juniori foarte bun și care produce jucători.

Unul dintre profesorii mei a fost Lucescu și asta am învățat de la el, să știu să promovez jucători. În momentul de față Farul nu are bani, trebuie să o știți, suntem cam toate echipele acelea de la mijloc. Eu m-am îndatorat foarte mult!„, a declarat Gică Hagi la sptfm.ro.

Farul este lider detaşat în Liga 1, după primele 15 etape. Are 34 de puncte, cu 5 mai mult decât urmăritoarea Rapid. Constănţenii au remizat etapa trecută în Giuleşti, scor 1-1.

Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion la Constanţa

Gică Hagi este reticent după ce Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion la Constanţa. „Regele” este de părere că oraşul de la malul mării merită pe deplin o nouă arenă, însă nu s-a declarat extrem de entuziasmat. Gică Hagi chiar a tras un semnal de alarmă.

Guvernul României a aprobat construirea unei noi arene pentru Farul. Stadionul va purta numele „Gheorghe Hagi”, şi va avea peste 18.000 de locuri.

Gică Hagi a fost cel care a cerut ca Farul să beneficieze de o nouă arenă, iar când proiectul a fost aprobat, „Regele” nu s-a arătat extrem de încântat.

Antrenorul constănţenilor a declarat că lucrurile se pot schimba, până când lucrările vor demara, şi îndeamnă campania care va prelua proiectul să respecte termenii stabiliţi de la început.

„Să mai vedem până când se întâmplă, deocamdată e doar o aprobare. Să se țină cont de termenii care sunt, Constanța e un oraș mare, merită din toate punctele de vedere acest lucru. E un oraș care își dorește sport, vrea sport și e nevoie de un stadion modern, nu un stadion care era în condițiile alea„, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Rapid şi Farul.

Proiectul arenei din Constanţa a fost aprobat de Guvern, iar durata lucrărilor va fi de aproximativ 2 ani şi jumătate. Arena se va construi pe locul actualului stadion al celor de la Farul, care se află într-o stare deplorabilă.

„Stadionul, în valoare totală de 480.490.000 lei, va fi finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, durata de proiectare și execuție a lucrărilor fiind estimată la 28 de luni”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și