Închide meniul

Adrian Mititelu a luat „foc”! Dă de pământ cu impresarul unui jucător de la FC U Craiova: „Este un bandit!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 18:08

Adrian Mititelu a luat foc”! Dă de pământ cu impresarul unui jucător de la FC U Craiova: Este un bandit!”

Adrian Mititelu a răbufnit după scandalul xenofob de la Sepsi - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / FCU TV

Adrian Mititelu a luat „foc”! Omul de afaceri dă de pământ cu impresarul lui Andre Duarte, fundașul lui FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre Duarte a fost transferat de FC U Craiova, în vara anului trecut, de la CF Estrela.

Adrian Mititelu a luat „foc” și dă de pământ cu impresarul unui jucător de la FC U Craiova

Finanțatorul din Bănie susține că impresarul lui Andre Duarte nu mai recunoaște faptul că, în contractul fotbalistului portughez, există o opțiune de prelungire a contractului, care urmează să expire la finalul actualului sezon.

„Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii și aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat. Noi i-am activat opțiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universității Craiova până în iunie 2024.

Este o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură. A aplicat-o și în alte părți. Din ce știu eu, vara trecută, la un jucător de la Sepsi care a plecat de la ei. Propune un contract, apoi nu mai recunoaște opțiunea de prelungire a clubului. Noi am activat-o, deci Duarte mai are contract un an și jumătate cu noi.

Reclamă

Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese și la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan.

Aia e o bătaie de joc. Nu se poate numi ofertă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Andre Duarte are o cotă de 600.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova speră la un loc în play-off

FC U Craiova speră ca, în acest sezon, să se califice, în premieră, în play-off-ul Ligii 1. Însă, în acest moment, formația olteană se află pe locul 10 din Liga 1, cu 23 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

În primul meci oficial din 2023, FC U Craiova o va întâlni, acasă, pe UTA Arad. Meciul este programat duminică, 22 ianuarie, de la ora 15:30.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și