Închide meniul

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid! Ce a scris patronul de la FC Craiova

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 10:23

Reclamă
Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid! Ce a scris patronul de la FC Craiova

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid!

Adrian Mititelu / Profimedia

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid! Patronul de la FCU Craiova nu s-a abținut și le-a transmis un mesaj „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Rapid și Dinamo a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Derby-ul care a contat pentru etapa cu numărul 6 a sezonului de Liga 1 s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina lui Dinamo, imediat după derby-ul cu Rapid!

După meci, Adrian Mititelu i-a lăudat pe elevii lui Zeljko Kopic, printr-un mesaj postat pe contul de Facebook al echipei din Ștefan cel Mare. Acesta a transmis faptul că Dinamo este, în acest sezon, o echipă „de play-off”.

„Dinamo are un joc foarte consistent, pare o echipă bine organizată și joacă un fotbal ofensiv plăcut. Anul acesta, este o echipă de play-off”, a scris patronul de la FCU Craiova.

Fanii lui Dinamo nu au mai ținut cont de nicio rivalitate și, la rândul lor, i-au transmis o serie de mesaje lui Adrian Mititelu:

Reclamă
Reclamă

„Respectele mele, mult succes la echipă, sper ca la anul să ne duelăm iar în Liga 1”; „Doamne ajută să reveniți înapoi în Liga 1!”; „Mulțumim pentru aprecieri! Mai rar ca un patron de fotbal să laude jocul unei echipe rivale! Multă baftă și vouă în cursa de promovare!”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fanii lui Dinamo.

Viorel Moldovan, discurs dur după Rapid – Dinamo 1-1

Viorel Moldovan a avut un discurs dur după Rapid – Dinamo 1-1 Președintele echipei antrenate de Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte, după partida de pe stadionul din Giulești.

Oficialul din Giulești a dezvăluit că toată lumea din cadrul clubului este dezamăgită, având în vedere că Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a obținut nicio victorie în noua stagiune.

Reclamă

De asemenea, Viorel Moldovan a vorbit și despre arbitrajul de la derby și a menționat că a fost dezamăgit de prestația oficialilor.

„Trebuie să fie răbdare, ce putem să facem? Fanii normal că sunt dezamăgiți, la fel de dezamăgiți suntem și noi, așa suferință nu am mai trăit de foarte mult timp. Nu ne ies lucrurile, trebuie să fim bărbați, trebuie să muncim mai mult. Sunt mulți cunoscători care trag anumite concluzii. Îi lăsăm în pace să își exprime opinia, să își dea cu părerea. Noi trebuie să mergem mai departe și să reușim să câștgăm un joc.

Nu aș dori să vorbesc prea mult despre arbitraj, jocul a fost foarte fragmentat, maniera de arbitraj m-a dezamăgit un pic, dar nu aș vrea să găsesc o scuză din acest punct de vedere. Un penalty acordat prea ușor pentru Dinamo. Cred că jucătorul lui Dinamo a căzut înainte. Din păcate asta a fost, ce putem face decât să mergem mai departe”, a spus Moldovan, la digisport.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și