Închide meniul

„Așa suferință nu am mai trăit!” Viorel Moldovan, discurs dur după Rapid – Dinamo 1-1. Mesaj direct și despre arbitraj

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 8:25

Reclamă
Așa suferință nu am mai trăit!” Viorel Moldovan, discurs dur după Rapid – Dinamo 1-1. Mesaj direct și despre arbitraj

Viorel Moldovan, discurs dur după Rapid - Dinamo 1-1

Viorel Moldovan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Viorel Moldovan a avut un discurs dur după Rapid – Dinamo 1-1 Președintele echipei antrenate de Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte, după partida de pe stadionul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Rapid și Dinamo a contat pentru etapa a 6-a a sezonului de Liga 1. Derby-ul s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Viorel Moldovan, discurs dur după Rapid – Dinamo 1-1

Oficialul din Giulești a dezvăluit că toată lumea din cadrul clubului este dezamăgită, având în vedere că Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a obținut nicio victorie în noua stagiune.

De asemenea, Viorel Moldovan a vorbit și despre arbitrajul de la derby și a menționat că a fost dezamăgit de prestația oficialilor.

„Trebuie să fie răbdare, ce putem să facem? Fanii normal că sunt dezamăgiți, la fel de dezamăgiți suntem și noi, așa suferință nu am mai trăit de foarte mult timp. Nu ne ies lucrurile, trebuie să fim bărbați, trebuie să muncim mai mult. Sunt mulți cunoscători care trag anumite concluzii. Îi lăsăm în pace să își exprime opinia, să își dea cu părerea. Noi trebuie să mergem mai departe și să reușim să câștgăm un joc”

Reclamă
Reclamă

Nu aș dori să vorbesc prea mult despre arbitraj, jocul a fost foarte fragmentat, maniera de arbitraj m-a dezamăgit un pic, dar nu aș vrea să găsesc o scuză din acest punct de vedere. Un penalty acordat prea ușor pentru Dinamo. Cred că jucătorul lui Dinamo a căzut înainte. Din păcate asta a fost, ce putem face decât să mergem mai departe”, a spus Moldovan, la digisport.ro.

Neil Lennon, atac la un reporter la finalul meciului Rapid – Dinamo 1-1

Neil Lennon a lansat un atac la un reporter la finalul meciului Rapid – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. A fost nemulţumit de mai multe întrebări primite de la un reporter şi a răbufnit.

Neil Lennon încă nu a reuşit să câştige niciun meci pe banca Rapidului. Nord-irlandezul riscă să fie demis, chiar dacă a afirmat înaintea derby-ului cu Dinamo că nu a primit niciun ultimatum de la Dan Şucu.

Reclamă

„Nu înţeleg întrebările!”, a răspuns apăsat antrenorul Rapidului, la flash-interviul de după remiza cu Dinao. Vizibil iritat, Lennon a ţinut să afirme că nu îşi va da demisia de la echipa din Giuleşti.

„Aveam nevoie de al doilea gol. A fost foarte uşor dat penalty-ul dat pentru Dinamo. Jucătorii au dat totul.

(Nu este ruşinos sa fiţi singura echipă fără victorie?) Dacă vă uitaţi la meciuri… cuvintele sunt dure. Încerci să găseşti răspunsuri, sau ce? Trebuia să facem 2-0 şi să omorâm jocul. Noi primim goluri numai cu VAR. Aşa s-a întâmplat şi etapa trecută. Nu e ca şi cum nu ne-am creat ocazii. Am început meciul cu 3 tineri şi am încheiat cu 4.

De ce mă întrebaţi asta, unde lucraţi (n.r. dacă a pregătit meciul cu alţi fundaşi centrali)?! Nu înţeleg contextul acestor întrebări. Am pregătit cu Rrahmani, dar aceste lucruri se întâmplă. Nu înţeleg întrebările!

Aţi urmărit meciurile, spuneţi-mi de ce nu merge treaba?! Din nou nu am fructificat ocazii importante. Nu am înscrise din situaţii clare. Mai avem nevoie de jucători, sunt mulţi tineri acum cu care suntem obligaţi.

(Reporter: Ştiţi ce înseamnă demisia?) Ce înseamnă? Să îmi dau demisia? Am auzit că îmi cer demisia dar nu se va întâmpla. Înţeleg că este nemulţumire. Sunt dezamăgit şi frustrat că nu am câştigat. Avem ghinion!”, a declarat Neil Lennon

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

13:54

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

13:35

Preţul biletelor pentru meciurile României cu Kosovo şi Lituania. Anunţul făcut de FRF

13:33

FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României! Cu cine joacă U Cluj, Petrolul și FCU Craiova. Rezultatele tragerii

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 4 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 5 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi 6 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice
Citește și