Închide meniul

Adrian Mititelu a râs de jucătorii de la FCSB: „Sunt cei mai buni, n-ați văzut?”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 11:12

Adrian Mititelu a râs de jucătorii de la FCSB: Sunt cei mai buni, n-ați văzut?”

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

  • Adrian Mititelu a râs de jucătorii de la FCSB
  • Patronul lui FC U Craiova nu e interesat de niciun jucător de la echipa lui Gigi Becali

Adrian Mititelu a râs de jucătorii de la FCSB. Patronul lui FC U Craiova a anunţat că nu îl interesează niciun jucător de la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut, recent, o listă cu fotbaliştii de care se va despărţi.

Adrian Mititelu a râs de jucătorii de la FCSB

Nu iau jucători de la FCSB, pentru că jucătorii care intră acolo după aia nu mai… Nu vreau eu. Nu știu, nu au nimic, sunt cei mai buni, n-ați văzut?

Reclamă

Nu vreau, nu, nu, noi căutăm în altă parte. Avem soluții, am identificat deja jucători care o să aducă un plus în fotbalul românesc și o să facă din echipa noastră o echipă apreciată”, a declarat Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Adrian Mititelu l-a vândut la FCSB pe Andrea Compagno, pentru 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Acum Gigi Becali are o ofertă de la arabi de 2,5 milioane de euro şi vrea să renunţe la atacantul italian.

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze: „Există discuţii!”

Adrian Mititelu a făcut un anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că există discuţii în acest sens. Motivul este că mulţi fani olteni îşi doresc ca acest lucru să devină realitate.

Sunt mulți care doresc asta, foarte mulți, dar nimeni nu spune public. Mă lasă pe mine să spun. Eu nu pot să spun prea multe, există propuneri, discuții, dar lucruri generale. Ar fi bine să fie așa, însă nu s-a trecut la o acțiune completă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu mai am nicio problemă cu primarul Craiovei, chiar am discutat de câteva ori, evit subiectul fotbal, am alte chestiuni care au legătură cu activitatea dumneai, am niște proiecte imobiliare și mă lovesc de activitatea primăriei, am nevoie de diverse acte. Am închis orice discuție vis-a-vis de fotbal.

A fost ce a fost, s-a ajuns la această nebunie în Craiova, să se urască oamenii între ei, să nu mai vorbească, știu cazuri de frați care nu-și mai vorbesc pe tema asta. Eu n-am vrut să dezbin orașul, am dat totul pentru fotbalul craiovean, chiar dacă am făcut greșeli, n-am vrut să se întâmple chestia asta. E un fapt împlinit acum, poate cu timpul se va rezolva”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sptfm.ro.

Adrian Mititelu, reacţie savuroasă după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a avut o reacţie savuroasă, după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a răspuns mai multor comentarii din partea fanilor. El a mărturisit că tehnicianul italian nu va mai reveni pe banca echipei sale. Mititelu a transmis faptul că a fost singurul angajator al lui Napoli, în ultimii zece ani.

Nicolo Napoli îşi va încheia cel de-al nouălea mandat pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova 1948, la finalul acestui sezon. Adrian Mititelu a anunţat, pe Facebook, că nu îi va mai prelungi contractul italianului.

La postarea prin care Adrian Mititelu a anunţat că Nicolo Napoli va pleca de la FC U Craiova 1948, fanii au lăsat mai multe comentarii. La unele dintre ele, patronul oltenilor a reacţionat, şi a oferit replici savuroase.

Unul dintre fani a notat „După şase-şapte etape, revine Napoli”, iar răspunsul lui Adrian Mititelu a fost pe măsură. „Nu o să mai revină, să-l mai angajeze şi alţii! Eu mi-am făcut datoria faţă de el, de 10 ani sunt singurul lui angajator!”, se arată în răspunsul spumos al patronului de la FC U Craiova 1948, într-o postare pe Facebook.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat