Închide meniul

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze: „Există discuţii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 17:44

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze: „Există discuţii!

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a făcut un anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că există discuţii în acest sens, deoarece mulţi fani olteni îşi doresc ca acest lucru să devină realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a mai spus că nu este nimic concret în acest moment, iar unirea dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 este doar la stadiu de discuţii.

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze

Adrian Mititelu a dezvăluit că există propuneri din partea ambelor părţi ca cele două echipe din Craiova să se unească. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că mulţi suporteri din Bănie îşi doresc ca o singură echipă în oraş.

„Sunt mulți care doresc asta, foarte mulți, dar nimeni nu spune public. Mă lasă pe mine să spun. Eu nu pot să spun prea multe, există propuneri, discuții, dar lucruri generale. Ar fi bine să fie așa, însă nu s-a trecut la o acțiune completă.

Eu nu mai am nicio problemă cu primarul Craiovei, chiar am discutat de câteva ori, evit subiectul fotbal, am alte chestiuni care au legătură cu activitatea dumneai, am niște proiecte imobiliare și mă lovesc de activitatea primăriei, am nevoie de diverse acte. Am închis orice discuție vis-a-vis de fotbal.

Reclamă

A fost ce a fost, s-a ajuns la această nebunie în Craiova, să se urască oamenii între ei, să nu mai vorbească, știu cazuri de frați care nu-și mai vorbesc pe tema asta. Eu n-am vrut să dezbin orașul, am dat totul pentru fotbalul craiovean, chiar dacă am făcut greșeli, n-am vrut să se întâmple chestia asta. E un fapt împlinit acum, poate cu timpul se va rezolva”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sptfm.ro.

Adrian Mititelu, reacţie savuroasă după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a avut o reacţie savuroasă, după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a răspuns mai multor comentarii din partea fanilor, mărturisind că tehnicianul italian nu va mai reveni pe banca echipei sale. Mititelu a transmis faptul că a fost singurul angajator al lui Napoli, în ultimii zece ani.

Nicolo Napoli îşi va încheia cel de-al nouălea mandat pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova 1948, la finalul acestui sezon. Adrian Mititelu a anunţat, pe Facebook, că nu îi va mai prelungi contractul italianului.

Reclamă 4 / 0/3

La postarea prin care Adrian Mititelu a anunţat că Nicolo Napoli va pleca de la FC U Craiova 1948, fanii au lăsat mai multe comentarii. La unele dintre ele, patronul oltenilor a reacţionat, şi a oferit replici savuroase.

Unul dintre fani a notat „După şase-şapte etape, revine Napoli”, iar răspunsul lui Adrian Mititelu a fost pe măsură. „Nu o să mai revină, să-l mai angajeze şi alţii! Eu mi-am făcut datoria faţă de el, de 10 ani sunt singurul lui angajator!”, se arată în răspunsul spumos al patronului de la FC U Craiova 1948, într-o postare pe Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și