Închide meniul

Adrian Mititelu a reacționat după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică: „Asta am simțit”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 18:23

Adrian Mititelu a reacționat după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică: Asta am simțit”

Adrian Mititelu, reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu a reacționat după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a vorbit despre despărțirea de antrenorul care a fost numit pe banca echipei sale în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul formației din Bănie a luat decizia de a-l demite pe Nicolae Dică după ce FC U Craiova 1948 a fost învinsă de Petrolul Ploiești cu scorul de 3-4. Astfel, partida din ultima rundă de Liga 1 i-a fost decisivă lui „Nick”. Acesta a rezistat pe banca echipei lui Adrian Mititelu doar o lună și două zile.

Adrian Mititelu a reacționat după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică. Ce a spus patronul oltenilor

Patronul oltenilor a vorbit despre despărțirea de Nicolae Dică, tehnician care a adunat doar 5 partide oficiale pe banca celor de la FC U Craiova 1948, în care a obținut două victorii și trei înfrângeri.

Adrian Mititelu a vorbit despre motivele pentru care l-a dat afară pe „Nick”. Acesta a menționat și faptul că îi pare rău că s-a ajuns la această decizie, menționând faptul că nu îi face plăcere să demită tehnicienii echipei sale.

„Îmi pare sincer rău! Despărțirile de antrenori, înainte de termen, sunt extrem de neplăcute! Pur si simplu, asta am simțit! O fi bine, o fi rău, numai Dumnezeu știe! Presiunea obiectivului își spune cuvântul (n.r. intrarea în play-off).”, a spus Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

Reclamă

Cu Nicolae Dică pe bancă. oltenii au reușit să se impună doar în 2 partide din cele 5 disputate. A fost 1-0 cu FC Botoșani și 3-1 cu FC Voluntari. Partidele pe care „Nick” le-a pierdut au fost cu Sepsi Sf. Gheorghe (0-1), cu U Cluj (3-4) și cu Petrolul Ploiești (3-4).

De la promovarea oltenilor în Liga 1, Adrian Mititelu s-a despărțit de nu mai puțini de 8 antrenori. În momentul de față, echipa patronată de Adrian Mititelu se află pe poziția a 9-a în clasamentul Ligii 1, cu 6 puncte din 6 etape disputate.

Ce a declarat Adrian Mititelu, după Petrolul – FC U Craiova 1948 4-3

Adrian Mititelu a fost nemulţumit după înfrângerea cu Petrolul. FC U Craiova 1948 a pierdut duelul de pe stadionul Ilie Oană. „Lupii galbeni” s-au impus cu 4-3 şi au ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Adrian Mititelu a declarat că mai multe întrebări legate de jocul lui FC U Craiova 1948 ar trebuie să i se pună lui Nicolae Dică, antrenorul echipei:

„Am ratat cele trei puncte în dauna unei echipe care probabil se bate și ea la play-off. Din păcate, suntem deja la a patra înfrângere, am primit iar patru goluri. Mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică, nu mie.

Ce pot să mai comentez eu când s-au văzut toate lucrurile de la televizor. Trageți și voi concluziile, eu am alte așteptări de la echipă și încă am alte așteptări. Încă nu s-au diminuat prea mult șansele, deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele șase locuri.

Arătăm bine ca și anul trecut, dar din păcate suntem naivi în apărare. Sunt puțin supărat pentru că eu vedeam altfel jocul ăsta”, a declarat Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și