Închide meniul

Nicolae Dică, OUT de la FC U Craiova 1948! Decizie de ultim moment luată de Adrian Mititelu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 11:51

Nicolae Dică, OUT de la FC U Craiova 1948! Decizie de ultim moment luată de Adrian Mititelu

Nicolae Dică, OUT de la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică, la un meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică e OUT de la FC U Craiova 1948! Adrian Mititelu a luat decizia de a-l demite pe antrenorul de 43 de ani, după ce oltenii au fost învinși în ultima rundă de Liga 1 de Petrolul. O lună și două zile a rezistat „Nic” pe banca oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfrângerea cu Petrolul i-a decis soarta lui Nicolae Dică, pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Oltenii au fost învinși cu scorul de 3-4.

Nicolae Dică, OUT de la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică a preluat-o pe FC U Craiova 1948 în urmă cu o lună, mai exact pe 17 iulie. Acesta a fost instalat pe banca tehnică a oltenilor după plecarea lui Joao Janeiro, antrenorul lusitan care nu a bifat niciun meci oficial la formația din Bănie.

Nicolae Dică a bifat cinci meciuri pe banca oltenilor. Fostul antrenor de la FCSB a înregistrat trei înfrângeri și două victorii. Dică a lăsat-o pe FC U Craiova 1948 pe locul 9, cu șase puncte obținute după șase runde disputate în noul sezon de Liga 1.

FC U Craiova a anunțat pe conturile oficiale ale clubului despărțirea de Nicolae Dică. Decizia a fost luată de oficialii echipei după înfrângerea din deplasarea de la Petrolul.

Reclamă

„Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare.

Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”, a notat FC U Craiova 1948, pe contul oficial de Facebook.

De-a lungul carierei, Nicolae Dică le-a mai antrenat pe FCSB, Mioveni, Argeș, Pitești și a fost selecționer, pentru o scurtă perioadă, la naționala U23 a României.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Adrian Mititelu, după Petrolul – FC U Craiova 1948 4-3

Adrian Mititelu a fost nemulţumit după înfrângerea cu Petrolul. FC U Craiova 1948 a pierdut duelul de pe stadionul Ilie Oană. „Lupii galbeni” s-au impus cu 4-3 şi au ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1.

Mai mult, Adrian Mititelu a declarat că mai multe întrebări legate de jocul lui FC U Craiova 1948 ar trebuie să i se pună lui Nicolae Dică, antrenorul echipei:

Am ratat cele trei puncte în dauna unei echipe care probabil se bate și ea la play-off. Din păcate, suntem deja la a patra înfrângere, am primit iar patru goluri. Mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică, nu mie.

Ce pot să mai comentez eu când s-au văzut toate lucrurile de la televizor. Trageți și voi concluziile, eu am alte așteptări de la echipă și încă am alte așteptări. Încă nu s-au diminuat prea mult șansele, deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele șase locuri.

Arătăm bine ca și anul trecut, dar din păcate suntem naivi în apărare. Sunt puțin supărat pentru că eu vedeam altfel jocul ăsta”, a declarat Adrian Mititelu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și