Închide meniul

Adrian Mititelu a schimbat numele echipei sale! Patronul FCU Craiova a făcut totul public: „Să fie lucrurile clare”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 iulie 2023, 23:16

Adrian Mititelu a schimbat numele echipei sale! Patronul FCU Craiova a făcut totul public: „Să fie lucrurile clare

Adrian Mititelu a schimbat numele echipei sale!

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Adrian Mititelu a schimbat numele echipei sale. Patronul FCU Craiova a arătat în mod public, pe contul său de Facebook, actul prin care a schimbat numele clubului său de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul lui Adrian Mititelu se va numi „FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A”.

Adrian Mititelu a schimbat numele echipei sale!

Adrian Mititelu anunţa, recent, că patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit despre o fuziune cu băiatul său, Adrian Mititelu jr.

Mititelu a ţinut însă să lanseze un nou atac la adresa rivalului său din Bănie. Totul după ce Universitatea Craiova a câştigat, în instanţă, palmaresul istoric. Verdictul a venit la Curtea de Apel Timişoara.

Reclamă

Patronul lui FC U Craiova 1948 îi cere lui Mihai Rotaru să recunoască în spaţiul public că îşi doreşte fuziunea! Mititelu nu a anunţat dacă îşi şi doreşte să fie o singură echipă în Craiova. În schimb, continuă „războiul” cu Rotaru.

„A luat legătura cu băiatul meu să facem fuziune”

Să îl întrebați de unde a cumpărat? E singurul patron care a devenit așa-zis patron, dar fără să cumpere de la nimeni. A, lui i-a dat-o primăria. Ai mai pomenit să îți dea primăria o echipă?

Luați toată istoria patronilor din România. Cum să fii proprietar pe o echipă direct în Liga 2, înființată de către FRF și primărie, care nu are nicio atribuție să se ocupe de fotbal. El e patronul Universității Craiova? Până la urmă zicea că e o chestie de stat, cum ajunge omul să fie patron?

Reclamă 4 / 0/3

El poate să spună că a băgat și 50 de milioane. Poți să bagi și 400. De la cine a cumpărat-o? Eu știu că am cumpărat-o de la Staicu, Staicu a luat-o de la Nețoiu.

Dacă el crede că a scăpat… L-am adormit în în perioada asta. El a încercat, a luat legătura cu băiatul meu să facem fuziune. Vă spun adevărul. Ca să mă adoarmă. El a inițiat totul și el mi-a pus galeria în cap. El se lăuda cu palmaresul la Gogoașă de luni de zile.

El de ce propune? Ca să scape din ce a făcut. Întrebați-l, să recunoască, dacă are bărbăție. Eu am stat cuminte ca să-i atrag într-o cursă, dar sincer să fiu nu am putut să mă mai abțin. Ce mi-au făcut mie bandiții ăștia. M-au băgat la pușcărie nevinovat, fără să fac vreo faptă penală, numai ca să împiedice revenirea echipei și să îmi închidă gura”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Mihai Rotaru, după victoria în instanţă: „E victoria oraşului”

Nu e victoria mea, e a orașului. Eu sunt doar custode al Universității Craiova. O luptă care a durat 10 ani în instanță, o victorie care îți dă satisfacție. Poate că e cea mai importantă după câștigarea stemei și a denumirii. Ele sunt ale orașului și așa trebuie să rămână. Putem să ne bucurăm de stemă, palmares.

Șansele sunt la zero ca ceva să se schimbe. Doisarul poate merge doar la ICCJ. Șansele, juridic vorbind, nu există. În oraș, lucrurile erau clare. Noi vrem să ne creștem bazinul de fani prin rezultate sportive, chiar dacă pe termen mediu și scurt am suferit.

Nu ne dorim să atragem suporterii altor echipe. Sunt în zona noastră. Bazinele noastre sunt în Oltenia și București. La nivelul suporterilor, această veste a creat euforie. Nu puteai înainte să spui dacă este albă sau neagră. Este o euforie la nivelul tuturor suporterilor”, declara Mihai Rotaru după victoria în instanţă contra echipei lui Adrian Mititelu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și