Închide meniul

Adrian Mititelu a făcut anunţul momentului: „Mihai Rotaru a luat legătura cu băiatul meu să facem fuziune!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2023, 20:42

Adrian Mititelu a făcut anunţul momentului: „Mihai Rotaru a luat legătura cu băiatul meu să facem fuziune!

Adrian Mititelu a făcut anunţul momentului

Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru / Colaj Hepta

Adrian Mititelu a făcut anunţul momentului! FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova ar putea fuziona. Chiar Mihai Rotaru i-ar fi făcut această propunere lui Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu a ţinut însă să lanseze un nou atac la adresa rivalului său din Bănie. Totul după ce Universitatea Craiova a câştigat, în instanţă, palmaresul istoric. Verdictul a venit la Curtea de Apel Timişoara.

Adrian Mititelu a făcut anunţul momentului. FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova ar putea fuziona!

Patronul lui FC U Craiova 1948 îi cere lui Mihai Rotaru să recunoască în spaţiul public că îşi doreşte fuziunea! Mititelu nu a anunţat dacă îşi şi doreşte să fie o singură echipă în Craiova. În schimb, continuă „războiul” cu Rotaru.

Să îl întrebați de unde a cumpărat? E singurul patron care a devenit așa zis patron, dar fără să cumpere de la nimeni. A, lui i-a dat-o primăria. Ai mai pomenit să îți dea primăria o echipă?

Luați toată istoria patronilor din România. Cum să fii proprietar pe o echipă direct în Liga 2, înființată de către FRF și primărie, care nu are nicio atribuție să se ocupe de fotbal. El e patronul Universității Craiova? Până la urmă zicea că e o chestie de stat, cum ajunge omul să fie patron?

Reclamă

El poate să spună că a băgat și 50 de milioane. Poți să bagi și 400. De la cine a cumpărat-o? Eu știu că am cumpărat-o de la Staicu, Staicu a luat-o de la Nețoiu.

Dacă el crede că a scăpat… L-am adormit în în perioada asta. El a încercat, a luat legătura cu băiatul meu să facem fuziune. Vă spun adevărul. Ca să mă adoarmă. El a inițiat totul și el mi-a pus galeria în cap. El se lăuda cu palmaresul la Gogoașă de luni de zile.

El de ce propune? Ca să scape din ce a făcut. Întrebați-l să recunoască dacă are bărbăție. Eu am stat cuminte ca să-i atrag într-o cursă, dar sincer să fiu nu am putut să mă mai abțin. Ce mi-au făcut mie bandiții ăștia. M-au băgat la pușcărie nevinovat, fără să fac vreo faptă penală, numai ca să împiedice revenirea echipei și să îmi închidă gura”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 a avut un start ratat în noua ediţie a Ligii 1. A fost învinsă de FCSB, scor 1-3. În schimb, Universitatea Craiova a reuşit să o învingă pe Dinamo, scor 2-0, în ultimul meci al etapei.

Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie

Adrian Mititelu a făcut o serie de postări pe rețelele de socializare, referitoare la situația emblemei, numelui și a palmaresului echipei sale. Acesta i-a atacat pe cei de la Universitatea Craiova și a menționat că datele conflictului „s-au întors la 180 de grade”.

Ups, situația s-a întors la 180 de grade! Dumnezeu nu doarme!” și „Palmaresul, sigla și numele sunt ale noastre, în proporție de sută la sută! Tic/tac!”, au fost mesajele postate de patron, pe contul personal de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și