Închide meniul

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4: „Suntem puţin pe sanie, sper să ne oprim!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 22:34

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4: „Suntem puţin pe sanie, sper să ne oprim!

Adrian Mititelu a tras un semna de alarmă, după FC U Craiova 1948 - U Cluj 3-4

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4. Patronul trupei din Bănie s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa, în duelul cu clujenii. De asemenea, acţionarul din Bănie este îngrijorat de faptul că formaţia sa nu a obţinut niciun punct în primele trei runde din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova şi U Cluj au oferit un meci spectaculos, în etapa a treia din Liga 1. Clujenii s-au impus cu scorul de 4-3 şi au obţinut astfel prima victorie din acest sezon. De cealaltă parte, trupa lui Nicolae Dică nu are niciun punct în clasament.

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4

Adrian Mititelu anunţă noi transferuri la FC U Craiova 1948, după înfrângerile suferite în primele trei runde din Liga 1. Totodată, patronul din Bănie are încredere că echipa sa se poate redresa, sperând să prindă play-off-ul în acest sezon.

„Nici acum nu mi-am revenit. Nu pot să cred că s-a scris astfel scenariul de azi. Uite că s-a întâmplat nenorocirea. Un început de campionat pe care nu l-am anticipat. Nici în cele mai negre scenarii.

Mi-a tăiat toate aripile şi toate speranţele. Deşi programul era foarte greu. Nici acum nu accept că am pierdut. Eram convins că batem la două-trei goluri diferenţă. Avem mari probleme în apărare. Nu este prima dată când se întâmplă asta.

Reclamă

Mingile au sărit din devieri, penalty norocos pentru ei. Toate fazele au fost în favoarea lor. Asta nu este o scuză, am arătat foarte rău. Chiar dacă au fost şi momente bune şi fotbaliştii bine cotaţi şi-au arătat valoarea. Dar degeaba îi avem pe Bauza, Bahassa, Chiţu în teren.

Sper să trecem peste asta. Dacă nu câştigăm imediat, intrăm în vrie. Trebuie să ştim să gestionăm momentul. Am aşteptări de la un fundaş central, mai aşteptăm un altul, trebuie să ajungă peste o săptămână. Dar toată echipa e vinovată.

Avem nişte copii talentanţi, luăm în calcul să oferim şansă şi lor. Este un moment în care mi-am pus mari speranţe, am refuzat deja anumite oferte pentru jucători. Suntem puţin pe sanie, sper să ne oprim.

Reclamă 4 / 0/3

Anul acesta nici nu concep să nu prindem play-off-ul, chiar dacă în acest moment nu avem niciun punct, cred foarte mult în echipa asta”, a declarat Adrian Mititelu.

Vlad Achim, furios după FC U Craiova – U Cluj 3-4

Vlad Achim a fost extrem de furios după FC U Craiova – U Cluj 3-4. Căpitanul oltenilor a spus că nu mai este permis să se facă greşeli şi că trebuia să se închidă jocul.

„Ei erau dărâmați, i-am băgat în joc, prin jocul nostru moale. Când nu ai șmcherie fotbalistică, nu știi să închizi jocul, înseamnă că nu ești pregătit pentru mai mult. Trebuie să învățăm, nu se poate să pierdem un asemenea meci. Le-am permis noi. Când ai spații și nu închizi jocul, asta se întâmplă.

Puteam să dominăn. O naivitate cum doar la noi se poate întâmpla. Nu se învață nimic, se continuă așa. Dacă continuăm așa, nu avem șanse să creștem. Niște greșeli copilărești. E al treilea an, deja nu mai e permis. Să fii moale, să tratezi acțiuni lejer, nu este permis așa ceva.

Jocul nu e rău, dar aceste lucruri ne costă scump. Să iei așa 4 goluri, foarte grav. Să se ia măsuri dacă nu se reglează„, a spus Vlad Achim la digisport.ro, după FC U Craiova – U Cluj 3-4.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și