Închide meniul

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă înainte de Rapid – FC U Craiova 1948: „Va fi prăpăd!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 19:57

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă înainte de Rapid – FC U Craiova 1948: „Va fi prăpăd!

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, înainte de Rapid - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în cadrul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu este convins că va fi dezastru la Rapid – FC U Craiova 1948, următoarea partidă a oltenilor din deplasare. Patronul trupei din Bănie a transmis un nou mesaj pentru fani, şi susţine că echipa nu se va ocupa de deplasarea suporterilor la partida din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova va disputa următorul meci în deplasare pe terenul celor de la Rapid, în etapa 25. În runda următoarea, oltenii se vor duela cu U Cluj pe teren propriu, fiind primul meci după scandalul xenefob pentru care a fost anulată partida cu Sepsi.

Adrian Mititelu anunţă „dezastrul” la Rapid – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a oferit noi declaraţii, după scandalul de la Sepsi – FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a declarat că fanii echipei vor face „prăpăd” la următoarea deplasare, de la Rapid, însă le-a pasat responsabilitatea giuleştenilor.

Rapid se pare că le va oferi fanilor oltenilor 700 de bilete, pentru meciul care se va disputa pe 10 februarie, de la ora 20:00.

„Noi nu organizăm deplasarea fanilor la meciul cu Rapid! Dacă intră pe stadion, atunci este treaba organizatorilor, responsabilitatea lor. Am și eu informații din Peluza Sud despre ceea ce pregătesc la acel meci. Va fi prăpăd!

Reclamă

Aceasta este o situație care poate să țină mai multe săptămâni, să vedem ce avem de făcut. Nu-mi convine situația, respect fanii, nu vreau să jucăm cu stadionul gol, dar epoca ultrașilor care se comportă așa nu mai poate continua”, a declarat Adrian Mititelu, pentru prosport.ro.

Răsturnare de situație! Adrian Mititelu a anunțat că FC U Craiova va pierde procesul după scandalul xenofob din Liga 1

Răsturnare de situație! Adrian Mititelu a anunțat că FC U Craiova 1948 va pierde procesul după scandalul xenofob de la Sfântu Gheorghe. Patronul oltenilor a dezvăluit marți că un document semnat de un angajat al clubului va schimba situația la 180 de grade.

În primă fază, Adrian Mititelu s-a dezis de proprii suporteri. El e explicat că FC U Craiova nu și-a dat acordul pentru ca fanii olteni să aibă acces la meciul de la Sfântu Gheorghe. Mititelu a aruncat întreaga vină în curtea echipei gazdă.

Reclamă 4 / 0/3

La 24 de ore distanță, Mititelu a anunțat că „situația se schimbă radical”. Finanțatorul din Bănie a precizat că un angajat al FC U Craiova 1948 a semnat un document prin care clubul oltean își asumă prezența propriilor fani în tribune la partida cu Sepsi.

„Veste proastă! Din păcate, situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate, ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite), prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duc în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor.

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, este mesajul postat de Adrian Mititelu, pe contul de Facebook.

Potrivit informațiilor Antena Sport, Cătălin Rizan este angajatul care a semnat documentul respectiv. El este responsabil cu paza din partea clubului FC U Craiova 1948.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și