Închide meniul

Adrian Mititelu a vorbit despre viitorul antrenor principal de la FC U Craiova: „Îi dau 5.000 de euro pe lună şi gata”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 8:21

Adrian Mititelu a vorbit despre viitorul antrenor principal de la FC U Craiova: Îi dau 5.000 de euro pe lună şi gata”

Adrian Mititelu, în al nouălea cer după ce FCU Craiova a învins-o pe FCSB

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu a vorbit despre viitorul antrenor principal de la FC U Craiova 1948. Afaceristul a precizat că vrea să aducă un antrenor care să ajute echipa, nu doar să ia pe cineva care are licenţa PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FC U Craiova a mărturisit că nici el nu ştie în acest moment pe cine va aduce. În prezent echipa este pregătită de tandemul Dan Vasilică – Florin Drăgan.

Adrian Mititelu a vorbit despre viitorul antrenor principal de la FC U Craiova

Nu știu, vă spun sincer că sunt indecis. Am idei contradictorii, azi gândesc într-un fel, mâine în alt fel, îmi e și teamă, toată ziua numai scandaluri. Vreau să fac cum îmi dictează mie sufletul, pentru că toate deciziile de până acum le-am luat să mulțumesc opinia publică.

Știu că îmi trebuie un antrenor cu licența PRO, dar dacă aduc unul și spune lumea că l-am adus doar de licență, pentru că nu vreau asta, eu vreau să aduc unul care să mă ajute.

Că așa îmi era simplu, aduc unul, îi dau 5.000 (n.r. de euro) pe lună și gata, dar nu asta e problema. Vreau să aduc pe cineva care să colaboreze, să vină cu munca lui. Dacă nici anul ăsta nu fac treabă, poate că fac altfel, dar acum vreau să fac treabă cu oamenii în care am încredere”, a declarat Adrian Mititelu pentru sptfm.ro.

Reclamă

Patronul FC U Craiova a fost întrebat şi de jucătorii români de la echipa pe care o patronează, care s-au împuţinat. “Este adevărat, sunt tot mai puțin români la echipa noastră, dar români de unde să iei? Eu nu-mi permit să iau jucători români cu banii jos! Jucătorii români sunt scumpi pentru ce oferă și nici nu am ce să iau. Hai să luăm echipele care au fost în fața noastră, că dacă luăm tot ce a fost în fața noastră, cele 6 echipe, nu știu dacă 7-8 jucători care ar avea loc la echipa mea. Pe la FCSB ar fi 2-3, la Universitate 2-3 și pe la alte echipe, pe la CFR unul, restul nu văd alți jucători să joace la mine la echipă. Jucătorii mei sunt foarte buni la nivel de România și la echipele cu care ne duelăm noi”, a mai declarat Adrian Mititelu pentru sursa citată.

FC U Craiova, umilită de o echipă de amatori, FC Koln 2! Scorul final a fost 2-7!

FC U Craiova a fost umilită de o echipă de amatori, FC Koln 2, echipă care evoluează în a patra ligă germană! Scorul final al meciului FC U Craiova 1948 – FC Koln a fost 2-7, după ce la pauză era 1-4.

FC U Craiova 1948 a introdus în teren cei mai buni oameni, rezultatul fiind cu totul şi cu totul surprinzător. Pentru echipa patronată de Adrian Mititelu au marcat Baeten (min. 7) și Sidibe (min. 55).

Reclamă 4 / 0/3

FCU Craiova a început meciul cu FC Koln 2 cu următoarea formulă: Enache – Compagnucci, Kvakic, Danny Henriques, Mascarenhas – V. Achim, Zanfir – Van Durmen, Baeten, Bahassa – Chițu.

La pauza meciului au intrat Pepe Bauza, Sekou Sidibe, Radu Negru, Moses Abbey şi Robert Popa şi au ieșit Mascarenhas, Van Durmen, Baeten, Ionuț Zanfir și Mario Enache.

„Am încredere în Drăgan şi Vasilică”

Adrian Mititelu declara înainte de umilinţa cu FC Koln 2 că are încredere în tandemul Dan Vasilică – Florin Drăgan, care pregăteşte echipa după plecarea lui Nicolo Napoli.

„În acest moment, echipa este antrenată de cei care au antrenat-o după plecarea lui Croitoru, să fie clar. Eu am mare încredere în acești oameni și îi voi ajuta cu un licențiat Pro în zilele viitoare. Echipa a avut rezultate sub comanda lui Drăgan și a lui Vasilică. Eu am încredere în ei.

Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali. Voi aduce pe cineva cu Licența Pro care să conducă acest colectiv. La mine colectiv înseamnă că preparatorul fizic are libertate totală. Vreau ca antrenorul principal să-i dea autonomie totală preparatorului fizic.

Nu aduc un antrenor de poză, aduc un antrenor care poate veni cu idei, dar care să lase preparatorul să lucreze. Cred că va fi român de data asta. Va fi un antrenor care să-i dea autonomie lui Vasilică”, declara Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și