Închide meniul

Adrian Mititelu, acuzații incredibile la adresa arbitrului Andrei Chivulete: „E omul lui Bodescu! El face pe mironosița!”

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 8:38

Adrian Mititelu, acuzații incredibile la adresa arbitrului Andrei Chivulete: E omul lui Bodescu! El face pe mironosița!”

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu, acuzații incredibile la adresa arbitrului Andrei Chivulete
  • 7 este locul ocupat de FC U Craiova în Liga 1

Adrian Mititelu a lansat acuzații incredibile la adresa arbitrului Andrei Chivulete, cel care a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, din etapa a 23-a a Ligii 1, in cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui scandal, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca Sepsi să câștige partida la „masa verde”. Ulterior, formația olteană a mers la TAS.

Adrian Mititelu, acuzații incredibile la adresa arbitrului Andrei Chivulete

Adrian Mititelu (54 de ani) a lansat mai multe acuzații incredibile la adresa lui Andrei Chivulete (36 de ani), susținând că deznodământul de la Sepsi – FC U Craiova ar fi fost premeditat.

Reclamă

„(n.r. despre Andrei Chivulete) E omul Federației! E omul lui Bodescu! Iar meciul de la Sepsi a fost programat să se întâmple, deci a fost sută la sută făcătură.

Bine, asta mi-e greu să o dovedesc, dar sunt indicii. Tot ce pot să vă spun este că arbitrajul este al lui Bodescu și că el face pe mironosița, dar este… Părerea mea este că sunt multe chestii despre care Burleanu habar nu are.

Reclamă

Face jocuri, asta e afacerea lui. Nu realizați ce se întâmplă. Când s-a împărțit Federația, asta a fost halca lui și probabil că îl are la mână pe Burleanu și toată lumea joacă cum cântă el”, a declarat Adrian Mititelu, pentru prosport.ro.

Dumitru Dragomir le taie aripile celor de la FC U Craiova

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că cei de la FC U Craiova n-au nicio șansă de câștig la TAS, deoarece decizia Comisiei de Disciplină a fost luată în conformitate cu regulamentul în vigoare.

„Ei au respectat regulamentul, nu aveau altceva de făcut. Nu exista alt paragraf în regulament. Exista o singură variantă, să se întrunească Comitetul Federal, care putea, în afara regulamentelor, să dicteze să se rejoace meciul. Dar era un precedent periculos, nu se mai înțelegea nicio echipă cu nimeni. Decizia e cea regulamentară, nu cea corectă. Cea corectă era să se rejoace, cea regulamentară este asta pe care au dat-o ei.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. dacă ați fi fost în locul Comisiei Federale, ați fi decis să se rejoace meciul?) Nu. Decizia asta o dădeam și eu, pentru că, în momentul în care ieși din litera regulamentului, nu mai stăpânești echipele.

(Credeți că FC U Craiova are vreo șansă la TAS?) Nu! Pot să facă orice, și TAS-ul, și toată lumea. Pe probleme de xenofobie sunt foarte tranșanți. Nu le dau șanse de câștig. Cei de la FC U Craiova pot să mai spere la play-off, speranța nu ți-o ia nimeni. Ei au făcut ultimele jocuri bune. Au bătut la Rapid și au jucat bine.

Da (n.r. crede că vom mai vedea meciuri oprite). S-a deschis o cutie a pandorei și va mai continua… Federația a încurajat acest gest și convingerea mea este că trebuia să se întâmple acest lucru odată. La noi o luase razna de tot cu xenofobia. Depinde și de abilitatea arbitrului. Nu poți să oprești gura poporului”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova
Liga 1 • 10 apr., 13:22
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova! Cine l-a „lucrat” și ce a spus despre Adrian Mititelu
FC Botoşani - FCU Craiova 4-1
Liga 1 • 9 apr., 8:54
Adrian Mititelu, anunţ total surprinzător despre fiul său! Ce se întâmplă acum cu „Prinţişorul Craiovei”
"Nu se poate aşa ceva!" Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!
Liga 1 • 8 apr., 18:36
„Nu se poate aşa ceva!” Adrian Mititelu, scos din minţi după ce arbitrul a dictat penalty pentru FCU, apoi a întors decizia!
Ce a putut să spună Eugen Trică, la 3 ani după ce îl umilea pe Nicolo Napoli! Cei doi fac fac echipă la FC U Craiova
Liga 1 • 7 apr., 18:20
Ce a putut să spună Eugen Trică, la 3 ani după ce îl umilea pe Nicolo Napoli! Cei doi fac fac echipă la FC U Craiova