Închide meniul

Adrian Mititelu, acuzații incredibile la adresa lui Mihai Rotaru: „A vrut să mă omoare! Să-mi distrugă familia!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 21:13

Adrian Mititelu, acuzații incredibile la adresa lui Mihai Rotaru: „A vrut să mă omoare! Să-mi distrugă familia!

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititeu, acuzații incredibile la adresa lui Mihai Rotaru
  • Ce a spus patronul de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a făcut acuzații incredibile la adresa rivalului Mihai Rotaru. Patronul de la FC U Craiova 1948 susține că Rotaru este responsabil pentru condamnarea sa. Mititelu e sigur că Rotaru a vrut să-l ruineze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„N-am nicio relație cu Rotaru. Nu pot să am o relație cu un om care a vrut să mă distrugă și care mi-a furat șase ani din viață, care mi-a furat în Craiova afacerea și identitatea! O mare parte din suporteri au orchestrat la echipa asta. Eu am fost defăimat, umilit, batjocorit…

Adrian Mititelu, acuzații incredibile la adresa lui Mihai Rotaru

Nu pot să mă împac cu el nici dacă aș vrea! El a vrut să-mi distrugă familia, a vrut să mă omoare, credeți-mă! La figurat, nu la propriu. Credeți că este o întâmplare condamnarea mea? Eu am fost condamnat de un judecător care este tovarăș cu prietenul Rotaru. Am fost condamnat pe nedrept și am fost executat de Mihai Rotaru pentru că încă de când eram în Divizia B a fost plănuită condamnarea mea!

Reclamă

S-au temut să nu revină echipa, asta a fost prima chestie. Ei știau că, dacă revine echipa mea, le creez haos și că o mare parte din suporteri se vor întoarce înapoi„, a spus Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Adrian Mititelu: „Am băgat 38 de milioane de euro în fotbal!”

Patronul de la FC U Craiova 1948 susține că Mihai Rotaru i-a blocat afacerile.

Reclamă

„Am băgat în fotbal 37-38 de milioane de euro. Nu știu dacă sunt toți pierduți, dar toți sunt băgați în fotbal! Din vânzarea lui Compagno banii intră în club, nu intră la mine. Pierderea mea a fost că am pierdut șase ani din viață. Și investiții de zeci milioane pe care mi le-a blocat Rotaru.

Am încercat să vorbesc cu Rotaru și mi-a cerut prin Vasile Șiman zece hectare de teren ca să mă lase în pace. Și să-i cumpăr CSU! Deci mi-a cerut zece hectare din terenul valoros să-i cumpăr CSU. Totul ca să mă lase în pace.

Am anunțat DNA și s-a pus la cale un flagrant. Cu jumătate de oră înainte de a se face flagrantul, Rotaru a fugit la birou și tot dosarul a fost mușamalizat după aia”, a mai spus Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Mititelu: „Aș face orice pentru binele fotbalului craiovean!”

Adrian Mititelu a asigurat că e gata să facă orice ca fotbalul din Bănie să aibă o singură echipă care să se bată la titlu.

La Craiova știți foarte bine că sunt de rezultat și ei au fost ani de zile sus. Au făcut o echipă foarte bună, au și stadion nou. Dar suporterii fanatici 80 la sută sunt cu noi! Suporterii dispar de la o zi la asta, dar pe cei fanatici e mai greu să-i iei! Și a încercat să-i ia inclusiv cu bani, dar n-a putut.

Dacă ar fi pentru binele fotbalului craiovean, aș face orice! Eu am intrat în fotbal nu ca să fie două echipe în Craiova și să fie dezbinare în oraș. Dar nu mă pot lăsa călcat în picioare și batjocorit. Câte am făcut eu pentru această echipă? Câtă suferință? Câte sacrificii financiare? Mi-am pus gaj casa și bunurile mele de suflet. Am fost la un pas să-mi pierd casa pentru echipa asta! Ce rău am făcut eu fotbalului? Am fost executat!„, a încheiat Mititelu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”