Închide meniul

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit: „Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!”. Anunțul uluitor făcut de patronul lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 9:44

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit: „Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!. Anunțul uluitor făcut de patronul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat aspru de o parte a fanilor lui FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a ieșit la atac și le-a transmis contestatarilor că este „investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit financiar”, din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a pornit după ce Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după criticile primite: „Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!”

Patronul lui FC U Craiova 1948, eliberat din închisoare în această vară, și-a încălcat regula „de aur”, conform căreia nu obișnuia să vândă jucători la rivalele din fotbalul românesc.

Mititelu a explicat că a luat această decizie din cauza deficitului financiar mare pe care îl înregistrează în fiecare zi la echipă.

Finanțatorul din Bănie și-a făcut praf contestatarii, explicând că a cheltuit peste 35 de milioane de euro la club:

Reclamă

„Încetați cu inepțiile, faceți foarte mult rău! Nu aveți niciun drept să-mi faceți atâtea reproșuri, clubul consumă 15.000 de euro pe zi și produce maxim 5.000, prin urmare există un deficit de minim 10.000 de euro pe zi.

Faceți calculul și o să vedeți! De la reînființare și până în prezent, au zburat circa 12 milioane de euro, pe lângă cele 25 pierdute înainte! Sunt investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit și voi sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic! Ați cumpărat 600 de abonamente și mă înjurați pe mine de dimineața până seara.

Am suferit enorm pentru echipa asta, însă vouă nu vă pasă în niciun fel, toți vă pricepeți mai bine decât mine, toată ziua dați sfaturi și susțineți fel și fel de fantasmagorii! Nu vă datorez nimic! N-am nicio obligație față de nimeni”, a scris Adrian Mititelu, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, reverență în fața lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu a făcut o reverență în fața lui Andrea Compagno, noul ”tanc” de la FCSB. Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transferul golgheterului de la FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

„Mă gândesc, când eram în detenție, cum îl catalogau unii. Acum se duce la FCSB. A demonstrat că e un fotbalist bun pentru Liga 1.

Astea sunt discuții așa (n.r de naturalizare), un jucător din alta țară când are evoluții… Are calități bune pentru România. Poate evolua și în Italia. Cred că face față.

E un băiat, citit, lucrat. E complet din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Andrea Compagno ştie ce îl aşteaptă la FCSB. Atacantul transferat de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro nu se teme de patronul vicecampioanei. Italianul este de părere că latifundiarul din Pipera se aseamănă cu Adrian Mititelu, finanţatorul de la FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Reclamă

Andrea Compagno ştie ce îl aşteaptă la FCSB

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Vor să mulţumesc celor de la FC U Craiova 1948. Sper să joc în curând şi începând de mâine să câştigăm. Eu mă gândesc pentru ce am de făcut pe teren. Pe teren nu merge 1 milion de euro. Trebuie să joci, altfel te bat adversarii. Mă gândesc doar să îmi ajut coechipierii. Toată lumea vrea să câştige. O să fie greu, dar toţi jucătorii au visul ăsta. Eu sunt foarte fericit.

Mă uit doar în faţă. Suntem FCSB şi trebuie să câştigăm. Sunt la dispoziţie. Când joci la o echipă mare e mai bine. Aici sunt jucătorii cu calităţi. Sunt sigur că o să găsesc asta şi aici. Sunt vârf şi trebuie să marchez, să fiu decisiv în faţa porţii. În Italia au fost multe. E important să te uiţi la toată lumea şi să înveţi ceva de la toţi. Toată lumea are frică de Gigi Becali. Am avut şi la Craiova un patron cu mare pasiune”, a declarat Andrea Compagono la conferinţa de presă.

Andrea Compagno este cel de-al 10-lea transfer realizat de FCSB în această vară, după David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și