Închide meniul

Adrian Mititelu, anunţ de ultim moment despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948: „Nu va fi român!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2023, 19:02

Adrian Mititelu, anunţ de ultim moment despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948: „Nu va fi român!

Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Giovanni Costantino la 4 dimineaţa

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ FC U TV

Adrian Mititelu a făcut un anunţ de ultim moment despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948. Acţionarul trupei din Bănie a dezvăluit că în următoarea perioadă va aduce un tehnician străin pe banca echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor, după ce Nicolae Dică a fost demis. Adrian Mititelu a fost aproape să-l readucă în Bănie pe Marius Croitoru, însă negocierile cu tehnicianul au picat pe ultim moment.

Adrian Mititelu, anunţ de ultim moment despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu speră ca la următorul meci, cu Poli Iaşi, FC U Craiova 1948 să aibă pe bancă un nou antrenor. Acţionarul a dezvăluit că are două variante, şi cu siguranţă următorul tehnician al oltenilor va fi străin.

De asemenea, Mititelu speră ca următorul tehnician să aducă linişte la echipa sa, şi să le ofere mai multă încredere jucătorilor.

„Este o săptămână foarte grea, să sperăm că la Iași vom avea antrenor pe bancă. Asta înseamnă că marți sau miercuri să instalăm un antrenor care să dea mai multă încredere echipei. Să vină și cu puțin noroc la echipă și să zic puțină liniște.

Reclamă

Cu siguranță nu va fi român, sunt două variante externe la care suntem aproape de finalizare. Cel puțin una dintre cele va fi rezolvată până marți sau cel târziu miercuri. Sper ca de data asta să nimeresc antrenor”, a declarat Adrian Mititelu, conform paginii de Facebook a celor de la FC U Craiova 1948.

FC U Craiova 1948 este pe locul 10 în Liga 1. Oltenii lui Adrian Mititelu au 13 puncte, acumulate după 12 runde disputate. Trupa din Bănie nu a mai înregistrat o victorie de trei runde.

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu! Bauza s-a accidentat

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu. Argentinianul Bauza s-a accidentat la antrenament şi va rata derby-urile cu Universitatea Craiova şi FCSB. Bauza, unul dintre cei mai valoroşi jucători din echipă, şi-a luxat braţul la ultimul antrenament şi va lipsi o lună de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Printre partidele pe care Bauza le va rata sunt derby-urile cu Universitatea Craiova, dar şi cel cu FCSB.

”La antrenamentul de azi, Pepe Bauza și-a luxat brațul, urmând să aibă nevoie de ghips pentru doua săptămâni.

El va fi indisponibil timp de o lună. Ne putem bucura doar de faptul că nu este o fractură, însă ghinionul rămâne pentru Pepe”, a fost anunțul făcut de către cei de la FCU Craiova”, a anunţat echipa lui Adrian Mititelu pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și