Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu! Bauza s-a accidentat şi ratează derby-urile cu Universitatea Craiova şi FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 22:05 / Actualizat: 13 octombrie 2023, 23:06

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu! Bauza s-a accidentat şi ratează derby-urile cu Universitatea Craiova şi FCSB

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu. Argentinianul Bauza s-a accidentat la antrenament şi va rata derby-urile cu Universitatea Craiova şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme mari pentru echipa lui Adrian Mititelu. Bauza, unul dintre cei mai valoroşi jucători din echipă, şi-a luxat braţul la ultimul antrenament şi va lipsi o lună de pe teren.

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu! Bauza s-a accidentat

Printre partidele pe care Bauza le va rata sunt derby-urile cu Universitatea Craiova, dar şi cel cu FCSB.

”La antrenamentul de azi, Pepe Bauza și-a luxat brațul, urmând să aibă nevoie de ghips pentru doua săptămâni.

El va fi indisponibil timp de o lună. Ne putem bucura doar de faptul că nu este o fractură, însă ghinionul rămâne pentru Pepe”, a fost anunțul făcut de către cei de la FCU Craiova”, a anunţat echipa lui Adrian Mititelu pe reţelele de socializare.

Reclamă

Marius Croitoru, avertizat după ce a fost refuzat de Adrian Mititelu

Valeriu Iftime se aştepta ca Marius Croitoru să rămână în continuare fără echipă. A anunţat că tehnicianul în vârstă de 43 de ani va continua să fie blocat de FRF.

Croitoru nu putea să antreneze la Craiova, eu v-am zis. Fără licența PRO, nu are ce căuta pe bancă în Liga 1„, a declarat Valeriu Iftime pentru iamsport.ro.

Mai mult, Croitoru are şi uşa închisă la FC Botoşani. Iftime anunţă că nu ia în calcul să îl cheme la echipă, chiar dacă moldovenii sunt pe ultimul loc în Liga 1, fără victorie după 12 etape.

Reclamă 4 / 0/3

Alexa are toată susținerea mea, nu-l demit, e antrenorul meu„, a afirmat finanţatorul Botoşaniului.

În publicaţia deţinută de Adrian Mititelu se explică de ce mutarea a picat.

Revenirea lui Marius Croitoru la FCU a picat. Deși cele două părți erau ca și înțelese, urmând ca luni contractul dintre Croitoru si gruparea juveților să fie semnat, în cele din urmă totul a picat.

Ediție.ro vă informează că patronul alb-albaștrilor nu a agreat singura posibilitate ca Marius Croitoru să fie trecut în acte la FCU, după ce au fost făcute unele verificări. Cum, conform noului regulament acesta nu putea să fie angajat ca antrenor secund din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenor obținut în Moldova și nerecunoscut în România, varianta ca delegat nu a fost acceptată sub nicio formă de către patronul Științei”, au scris jurnaliştii de la editie.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și