Închide meniul

Adrian Mititelu, reacţie savuroasă după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948: „Să-l mai angajeze şi alţii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 18:57

Adrian Mititelu, reacţie savuroasă după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948: „Să-l mai angajeze şi alţii!

Adrian Mititelu, reacţie savuroasă după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu a avut o reacţie savuroasă, după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a răspuns mai multor comentarii din partea fanilor, mărturisind că tehnicianul italian nu va mai reveni pe banca echipei sale. Mititelu a transmis faptul că a fost singurul angajator al lui Napoli, în ultimii zece ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli îşi va încheia cel de-al nouălea mandat pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova 1948, la finalul acestui sezon. Adrian Mititelu a anunţat, pe Facebook, că nu îi va mai prelungi contractul italianului.

Adrian Mititelu, reacţie savuroasă după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948

La postarea prin care Adrian Mititelu a anunţat că Nicolo Napoli va pleca de la FC U Craiova 1948, fanii au lăsat mai multe comentarii. La unele dintre ele, patronul oltenilor a reacţionat, şi a oferit replici savuroase.

Unul dintre fani a notat „După şase-şapte etape, revine Napoli”, iar răspunsul lui Adrian Mititelu a fost pe măsură. „Nu o să mai revină, să-l mai angajeze şi alţii! Eu mi-am făcut datoria faţă de el, de 10 ani sunt singurul lui angajator!”, se arată în răspunsul spumos al patronului de la FC U Craiova 1948, într-o postare pe Facebook.

De asemenea, un alt fan al oltenilor l-a întrebat pe Adrian Mititelu ce nu i-a plăcut la Nicolo Napoli. „Dacă ţi-aş răspunde, ar însemna să produc multă tristeţe, aşa mai bine mă abţin!”, a notat Adrian Mititelu.

Reclamă

După şapte luni petrecute pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova 1948, Nicolo Napoli se va despărţi de echipă la finalul acestui sezon. În locul lui va veni Joao Janeiro, un antrenor portughez de 41 de ani, care ultima dată a antrenat-o pe Debrecen. Lusitanul a fost demis de formaţia din Ungaria după doar şase meciuri.

Nicolo Napoli, OUT de la FC U Craiova 1948 pentru a noua oară

Nicolo Napoli este OUT de la FC U Craiova 1948! Adrian Mititelu a făcut anunţul, şi a dezvăluit, totodată, cine îi va lua locul italianului pe banca tehnică a oltenilor, începând cu sezonul viitor.

Nicolo Napoli îşi încheie al nouălea mandat pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul italian a venit la echipă în luna noiembrie, a anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile lui Nicolo Napoli. Patronul din Bănie a decis să nu-i mai prelungească contractul tehnicianului italian, care expiră la finalul lunii iunie.

Astfel, Mititelu l-a ales ca înlocuitor pentru Nicolo Napoli pe portughezul Joao Janeiro, tehnician în vârstă de 41 de ani, care ultima dată a pregătit-o pe Debrecen.

„Pentru a clarifica lucrurile:

1. Contractul intre club si Nicolo Napoli inceteaza pe data de 30 iunie si nu va mai prelungit.

2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, in baza unui contract incheiat recent, pentru o perioada de 1 an cu optiune pentru inca 1 an din partea clubului”, a transmis Adrian Mititelu, pe contul oficial de Facebook.

Joao Janeiro este liber de contract din vara lui 2022, atunci când pleca de pe banca lui Debrecen, după doar o singură lună.

De-a lungul carierei, Janeiro, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, le-a mai antrenat pe Dunajska Streda, Kisvarda sau Szeged.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și