Închide meniul

Adrian Mititelu, apel disperat după ce Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948: „Ne băgaţi în debandadă şi ne vom bate la retrogradare. Încetaţi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 octombrie 2022, 16:44

Adrian Mititelu, apel disperat după ce Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948: „Ne băgaţi în debandadă şi ne vom bate la retrogradare. Încetaţi!

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu, apel disperat după ce Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948. Mititelu le-a transmis suporterilor să înceteze cu presiunile în vederea numirii unor antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu le-a transmis suporterilor FC U Craiova că el va decide la echipă cât timp va avea putere de decizie.

Adrian Mititelu, apel disperat după ce Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948

Încetaţi cu mesajele, nu se mai întoarce Marius Croitoru. Lucrurile sunt închise. Avem nevoie unii dintre cei mai buni jucători. Echipa asta va juca foarte bine, are nevoie de 2-3 săptămâni. Tot timpul a fost problema asta legată de încredere în ceea ce mp priveşte. Nu sunt arogant cu fanii sau îi subestimez. Dar să fie clar. Nu voi puneţi antrenorii, nu voi decideţi ce jucători să plece. Voi decide până când voi putea şi voi avea putere.

Nu ei stabilesc antrenorul la echipa asta. În momentul în care galeria stabileşte antrenorul se va alege praful. Eu cred că este normal ca galeria să se întâlnească cu antrenorul. Vă cer să încercaţi să nu mai puneţi presiune pentru că ne face rău. Ne băgaţi în debandadă şi ne vom bate la retrogradare. Nimeni nu vine la clubul ăsta gratis, toată lumea vine pe bani”, a spus Adrian Mititelu pe pagina de Facebook a clubului.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948. Clubul lui Adrian Mititelu a făcut anuntul într-un comunicat oficial, la scurt timp după înfrângerea cu Chindia, 0-1.

Reclamă

Croitoru și Adrian Mititelu au reziliat contractul de comun acord. Până când oltenii își vor numi un nou antrenorul, FC U Craiova 1948 va fi pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.

Marius Croitoru o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 11 în Liga 1, departe de obiectivul stabilit de Adrian Mititelu, play-off-ul. Oltenii au adunat patru victorii, trei remize și șase înfrângeri în 13 meciuri.

Croitoru a fost adus la FC U Craiova 1948 la începutul acestei stagiuni, după o nouă plecare a lui Nicolo Napoli.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, întrebat dacă îl readuce pe Nicolo Napoli, după plecarea lui Marius Croitoru

„Nu am niciun nume pe listă, pe cuvânt de onoare, nu pot să aduc pe oricine. M-am săturat de antrenori mediocri. (n.r. – nu v-ați gândit la Nicolo Napoli?) Nu m-am gândit la Nicolo Napoli, nu am nici măcar o idee, am primit multe propuneri. Ce să zic, a fost o zi pe care nu mi-am imaginat-o, că se va termina relația cu Marius Croitoru.

Cred că mă confundați, n-aveam cum să anticipez ceva la care nu m-am gândit. Nu eram sigur de victorie cu Chindia, știam că va fi un meci greu, dar aveam o gândire pozitivă. Am vorbit cu Marius, prima oară am mers în vestiar și ulterior ne-am întâlnit la birou. A venit croit să plece, a zis că simte că nu poate să facă nimic. Nici nu m-am gândit că ajungem vreodată în așa situație. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători, în general legat de tot ce întâmplă la echipă, am auzit niște ofuri ale unora dintre ei, am încercat să-i unesc, nu să-l dezbin.

Pe fondul ăsta de reproșuri… Jucătorii au pierdut o primă importantă la meciul cu Chindia, plus premisa de calificare în play-off. Au fost anumite nemulțumiri. Până în iarnă nu se punea discuția să iau o astfel de măsură. Pe de altă parte, pe mine m-a convins hotărârea lui, că simte că nu poate să mai facă nimic, nu vrea să mai adâncim situația. La Craiova e altceva decât la Botoșani, a fost și presiunea fanilor”, a spus Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu, apel disperat după ce Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948
  • Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și