Închide meniul

„V-ați gândit la Nicolo Napoli?” Adrian Mititelu, noi detalii după despărțirea de Marius Croitoru: „A venit croit să plece!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2022, 23:27

„V-ați gândit la Nicolo Napoli? Adrian Mititelu, noi detalii după despărțirea de Marius Croitoru: „A venit croit să plece!

Adrian Mititelu e patron la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a fost întrebat dacă îl readuce pe Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948, după plecarea lui Marius Croitoru. Patronul oltenilor a explicat cum s-a produs despărțirea de Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu susține că nu a discutat cu niciun antrenor înainte de plecarea lui Croitoru, nici măcar cu Nicolo Napoli. Patronul lui FC U Craiova 1948 susține că Marius Croitoru este cel care a forțat „divorțul”.

Adrian Mititelu, întrebat dacă îl readuce pe Nicolo Napoli, după plecarea lui Marius Croitoru

„Nu am niciun nume pe listă, pe cuvânt de onoare, nu pot să aduc pe oricine. M-am săturat de antrenori mediocri. (n.r. – nu v-ați gândit la Nicolo Napoli?) Nu m-am gândit la Nicolo Napoli, nu am nici măcar o idee, am primit multe propuneri. Ce să zic, a fost o zi pe care nu mi-am imaginat-o, că se va termina relația cu Marius Croitoru.

Cred că mă confundați, n-aveam cum să anticipez ceva la care nu m-am gândit. Nu eram sigur de victorie cu Chindia, știam că va fi un meci greu, dar aveam o gândire pozitivă. Am vorbit cu Marius, prima oară am mers în vestiar și ulterior ne-am întâlnit la birou. A venit croit să plece, a zis că simte că nu poate să facă nimic. Nici nu m-am gândit că ajungem vreodată în așa situație. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători, în general legat de tot ce întâmplă la echipă, am auzit niște ofuri ale unora dintre ei, am încercat să-i unesc, nu să-l dezbin.

Pe fondul ăsta de reproșuri… Jucătorii au pierdut o primă importantă la meciul cu Chindia, plus premisa de calificare în play-off. Au fost anumite nemulțumiri. Până în iarnă nu se punea discuția să iau o astfel de măsură. Pe de altă parte, pe mine m-a convins hotărârea lui, că simte că nu poate să mai facă nimic, nu vrea să mai adâncim situația. La Craiova e altceva decât la Botoșani, a fost și presiunea fanilor”, a spus Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Reclamă

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948. Clubul lui Adrian Mititelu a făcut anuntul într-un comunicat oficial, la scurt timp după înfrângerea cu Chindia, 0-1.

Croitoru și Adrian Mititelu au reziliat contractul de comun acord. Până când oltenii își vor numi un nou antrenorul, FC U Craiova 1948 va fi pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.

Marius Croitoru o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 11 în Liga 1, departe de obiectivul stabilit de Adrian Mititelu, play-off-ul. Oltenii au adunat patru victorii, trei remize și șase înfrângeri în 13 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Croitoru a fost adus la FC U Craiova 1948 la începutul acestei stagiuni, după o nouă plecare a lui Nicolo Napoli.

Marius Croitoru: „E nevoie de un șoc la echipă!”

Imediat după înfrângerea cu Chindia, antrenorul oltenilor a mărturisit că jucătorii săi au nevoie de un şoc. Marius Croitoru anuțase deja că e dispus să plece din Bănie.

„Ceea ce s-a întâmplat în această seară, la Mioveni, nu dă speranțe nimănui. Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător de rezultate, băieții nu au nicio vină. Nu pot să stau să-mi bat joc de munca unui om. Nu stau unde lucrurile nu sunt clare, o să am o discuție cu nea Adi. Lucrurile nu sunt cum mi-aș dori. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu și trebuie un șoc la echipă.

Nu stau unde lucrurile nu sunt ok, eu sunt singurul vinovat. Meciuri se pot pierde, dar e vorba despre modul cum o faci. Poți să pierzi cu capul sus sau în genunchi. Și când pierzi de maniera asta, nu ai niciun viitor. Am avut momente când am jucat foarte bine și am luat gol în minutul 45. Patru meciuri din cinci.

La Voluntari, cu Petrolul, cu Universitatea Craiova, cu UTA Arad. Nu mai ține de ceea ce lucrez la antrenamente. E vorba de concentrare, de atitudine. Domnul Mititelu a venit în vestiar, eu le-am explicat ceva și rămâne să am o discuție cu patronul să lămurim lucrurile. Am vorbit cu suporterii, îmi doresc să fi reușit, dar în momentul acesta…

Mi-e greu să cred că pot schimba eu ceva mâine. Nu eram într-o situație disperată, cu o victorie astăzi, eram pe locul 6. Nu știu de unde atâta panică, disperare. Eu sunt vinovat că nu am știut să-i capacitez. Le-am spus că o să am o discuție cu domnul Mititelu azi, mâine”, a declarat Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și