Închide meniul

Adrian Mititelu, aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor! FC U Craiova, ofertă pentru un fost jucător al lui PAOK

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2023, 12:47

Adrian Mititelu, aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor! FC U Craiova, ofertă pentru un fost jucător al lui PAOK

Adrian Mititelu, aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor!

Adrian Mititelu / Profimedia Images

Adrian Mititelu, aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor! FC U Craiova 1948 a făcut o ofertă pentru fundaşul central Apostolos Diamantis (23 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul a evoluat ultima oară la Istanbulspor şi ar veni la FC U Craiova liber de contract. Jucătorul a fost deţinut în trecut de PAOK Salonic.

Adrian Mititelu, aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor!

Apostolos Diamantis este cotat la 700.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Potrivit playsport.ro, urmează ca Apostolos Diamantis să semneze contractul cu formaţia craioveană.

FC U Craiova 1948 a rămas în această vară fără Andre Duarte. Portughezul în vârstă de 25 de ani a semnat cu formaţia italiană de Serie B Reggiana, dar a fost împrumutat la echipa croată NK Osijek.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică: „Va veni pe 7-8000 de euro în Liga 1 peste 3 ani”

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a vorbit despre negocierile cu tehnicianul, dar și despre contractul pe care acesta nu l-a semnat.

„Șumi” este în prezent liber de contract după ce s-a despărțit de formația saudită Al-Raed, în această vară. Recent, antrenorul a purtat negocieri cu cei de la FC U Craiova 1948, dar nu a fost de acord cu anumite părți din contractul oferit de olteni.

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr, s-a arătat nemulțumit de refuzul lui Marius Șumudică de a prelua echipa, chiar dacă cele două părții erau deja înțelese. Acum, Adrian a ținut să îl atace, din nou, pe „Șumi” și a menționat că acesta nu își va mai găsi nici un angajament în următorii 3 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„O să vedeți că nu va mai antrena în următorul an sau doi. Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste 3 ani în Liga 1. Păi cred asta, pentru că dacă nu îi iese următoarea data, nu are ce să mai facă. Nu am nicio problemă. Eu l-am dorit foarte mult, nu sunt ipocrit în clipa de față. Însă, nu poți acum să te afișezi în Mafalda” a spus Adrian Mititelu Jr, potrivit fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr: „I-am zis, să fie sigur”

De asemenea, Adrian Mititelu Jr a menționat și ce sumă ar fi primit antrenorul, în cazul în care urma să fie dat afară de la echipă.

„El a zis că ‘Vezi că eu am cerut niște lucruri normale. Băi băiatule vrei să mă dai afară deja, nu îmi dai banii’ (n.r. este vorba despre o clauză din contract). Păi i-am zis că vine la Craiova să fie sigur că dacă îl dăm afară îi dăm 300.000 de euro”, a spus Adrian Mititelu Jr.

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor după despărțirea de Nicolae Dică. „Nick” a fost dat afară de către Adrian Mititelu după doar o lună petrecută pe banca oltenilor. Pentru acesta, ultimul meci pe banca echipei din Bănie a fost împotriva celor de la Petrolul Ploiești. Atunci, craiovenii au fost învinși cu scorul de 3-4.

Următorul meci din Liga 1, pentru FC U Craiova 1948, este împotriva celor de la Farul Constanța. Partida va avea loc pe 3 septembrie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și