Închide meniul

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică: „Va veni pe 7-8000 de euro în Liga 1 peste 3 ani”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 10:34

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică: Va veni pe 7-8000 de euro în Liga 1 peste 3 ani”

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică

Adrian Mititelu jr / Facebook

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a vorbit despre negocierile cu tehnicianul, dar și despre contractul pe care acesta nu l-a semnat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” este în prezent liber de contract după ce s-a despărțit de formația saudită Al-Raed, în această vară. Recent, antrenorul a purtat negocieri cu cei de la FC U Craiova 1948, dar nu a fost de acord cu anumite părți din contractul oferit de olteni.

Adrian Mititelu Jr a lansat un nou atac la adresa lui Marius Șumudică. Ce l-a nemulțumit pe fiul patronului din Bănie

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr, s-a arătat nemulțumit de refuzul lui Marius Șumudică de a prelua echipa, chiar dacă cele două părții erau deja înțelese. Acum, Adrian a ținut să îl atace, din nou, pe „Șumi” și a menționat că acesta nu își va mai găsi nici un angajament în următorii 3 ani.

„O să vedeți că nu va mai antrena în următorul an sau doi. Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste 3 ani în Liga 1. Păi cred asta, pentru că dacă nu îi iese următoarea data, nu are ce să mai facă. Nu am nicio problemă. Eu l-am dorit foarte mult, nu sunt ipocrit în clipa de față. Însă, nu poți acum să te afișezi în Mafalda” a spus Adrian Mititelu Jr, potrivit fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr: „I-am zis, să fie sigur”

De asemenea, Adrian Mititelu Jr a menționat și ce sumă ar fi primit antrenorul, în cazul în care urma să fie dat afară de la echipă.

Reclamă

„El a zis că ‘Vezi că eu am cerut niște lucruri normale. Băi băiatule vrei să mă dai afară deja, nu îmi dai banii’ (n.r. este vorba despre o clauză din contract). Păi i-am zis că vine la Craiova să fie sigur că dacă îl dăm afară îi dăm 300.000 de euro”

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor după despărțirea de Nicolae Dică. „Nick” a fost dat afară de către Adrian Mititelu după doar o lună petrecută pe banca oltenilor. Pentru acesta, ultimul meci pe banca echipei din Bănie a fost împotriva celor de la Petrolul Ploiești. Atunci, craiovenii au fost învinși cu scorul de 3-4.

Următorul meci din Liga 1, pentru FC U Craiova 1948, este împotriva celor de la Farul Constanța. Partida va avea loc pe 3 septembrie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea acestui duel, oltenii lui Adrian Mititelu se află pe locul 14 în prima ligă, cu doar 6 puncte obținute după primele 7 etape. De la începutul noului sezon, craiovenii s-au impus doar în fața celor de la FC Botoșani (1-0) și de la FC Voluntari (3-1).

Adrian Mititelu Jr. a făcut public tot contractul pe care FC U Craiova 1948 i l-a propus lui Marius Şumudică

Contractul propus antrenorului Marius Șumudică:

„50.000 euro net primă de instalare (30.000 euro la semnare, 20.000 euro până la 01.01.2024)
15.000 euro net / lună
1000 euro net / victorie
1000 euro net / cazare lunară
25.000 euro net / dacă se califică în play-off
50.000 euro net / dacă se câştigă Cupa României
10.000 euro net / dacă joacă meciul de baraj Europa
20.000 euro net / dacă se califică în Europa
– clauză de reziliere unilaterală a contractului în valoare de 150.000 euro net.
– dacă până la data de 15 martie 2024 echipa nu se situează minim pe locul 8 sau la cel mult 3 puncte de locul 8, clubul poate denunţa unilateral contractul cu plata salariilor la zi.
– dacă echipa se califică în play-off sau joacă meciul de baraj pentru Europa, contractul se prelungeşte de drept pentru încă un an de zile sub aceleaşi condiţii”, a transmis fiul patronului, prin intermediul rețelelor de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și