Închide meniul

Adrian Mititelu are 3 foști selecționeri în vizor, după despărțirea de Marius Croitoru!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 9:30

Adrian Mititelu are 3 foști selecționeri în vizor, după despărțirea de Marius Croitoru!

Adrian Mititelu caută antrenor la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu are 3 foști selecționeri în vizor, după despărțirea de Marius Croitoru. Patronul lui FC U Craiova 1948 se află în căutarea unui nou antrenor. La ora actuală, Paul Răducan și Florin Drăgan sunt interimarii de pe banca tehnică a oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu vrea să rezolve cât mai repede problema postului de antrenor.

Adrian Mititelu are 3 foști selecționeri în vizor, după despărțirea de Marius Croitoru!

Potrivit sport.ro, finanțatorul lui FC U Craiova 1948 are 3 nume pe listă. Este vorba despre 3 foști selecționeri: Cosmin Contra, italianul Luigi Di Biagio și sârbul Ilija Stolica.

În clipa de față, toți cei 3 antrenori sunt liberi de contract. Cosmin Contra a pregătit-o ultima oară pe Al-Ittihad. “Guriță” a ocupat postul de selecționer al naționalei României în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019, reușind să obțină 13 victorii în 24 de meciuri.

Poli Timișoara, Getafe, Fuenlabrada, Petrolul, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo sunt celelalte formații pe care le-a mai condus Contra de-a lungul carierei.

Reclamă

Aflat la rândul său fără angajament, Luigi Di Biagio a ocupat postul de selecționer al naționalei U21 a Italiei, în două mandate. El a fost și interimar la naționala mare timp de două luni. Ca jucător, Di Biagio a evoluat la nume răsunătoare din Italia, precum Lazio, Roma și Inter.

Ilija Stolica este cel de-al 3-lea antrenor aflat în vizorul lui Adrian Mititelu. Sârbul s-a aflat ultima oară pe banca lui Partizan Belgrad. Antrenorul de 43 de ani le-a mai pregătit pe Vozdovac, Vojvodina și NK Olimpija.

De asemenea, el se poate lăuda și cu o experiență ca selecționer, la cârma naționalei U21 a Serbiei, pe o perioadă de doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Croitoru a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Mititelu

Marius Croitoru a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Mititelu, imediat după înfrângerea cu Chindia.

Marius Croitoru a decis să plece de la Craiova lui Mititelu, deşi omul de afaceri nu i-a cerut acest lucru. Croitoru a dezvăluit că jocul echipei a fost subiectul discuţiei pe care a avut-o cu Adrian Mititelu.

În plus, Croitoru a spus că nu a vrut niciun ban în momentul în care i-a transmis că vrea să plece.

„Da, este adevărat. M-am întâlnit după meciul cu Chindia cu dânsul. Când respecți un om, munca și sentimentele acestuia, banii pe care îi investește în echipă, nu poți să te prevalezi de un contract. Nu am acceptat să vorbim despre bani, am încheiat amiabil colaborarea.

Singurul nevinovat din toată povestea asta este domnul Mititelu. N-are nicio vină. Mi-a pus totul la dispoziție, condiții bune, salarii plătite la zi, jucători. Din păcate, n-a fost să fie. Marea surpriză neplăcută este jocul echipei din ultimele etape.

Asta am discutat cu Adrian Mititelu după meciul cu Chindia. Nu era supărat de rezultat, era supărat pe evoluția echipei. Când te uiți în față și nu vezi că lucrurile pot evolua este și normal, ca patron, să iei o decizie. Iar cea mai corectă decizie în momentul respectiv a fost asta. Ca eu să plec! Eu i-am spus că vreau să plec.”, a spus Marius Croitoru pentru gsp.ro.

FC U Craiova 1948 se află pe locul 11 în Liga 1, după 13 etape.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și