Închide meniul

Marius Croitoru a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Mititelu: „Asta am discutat cu el, este singurul nevinovat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2022, 10:53

Marius Croitoru a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Mititelu: „Asta am discutat cu el, este singurul nevinovat!

Msarius Croitoru, făcut praf de Jean Vlădoiu

Hepta

Marius Croitoru a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Mititelu. Fostul antrenor de la FC U Craiova a avut o discuţie cu patronul echipei imediat după înfrângerea cu Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a decis să plece de la Craiova lui Mititelu, deşi omul de afaceri nu i-a cerut acest lucru. Croitoru a dezvăluit că jocul echipei a fost subiectul discuţiei pe care a avut-o cu Adrian Mititelu. Croitoru a spus că nu a vrut niciun ban în momentul în care i-a transmis că vrea să plece.

Marius Croitoru a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Mititelu

Da, este adevărat. M-am întâlnit după meciul cu Chindia cu dânsul. Când respecți un om, munca și sentimentele acestuia, banii pe care îi investește în echipă, nu poți să te prevalezi de un contract. Nu am acceptat să vorbim despre bani, am încheiat amiabil colaborarea. Singurul nevinovat din toată povestea asta este domnul Mititelu. N-are nicio vină. Mi-a pus totul la dispoziție, condiții bune, salarii plătite la zi, jucători. Din păcate, n-a fost să fie. Marea surpriză neplăcută este jocul echipei din ultimele etape.

Asta am discutat cu Adrian Mititelu după meciul cu Chindia. Nu era supărat de rezultat, era supărat pe evoluția echipei. Când te uiți în față și nu vezi că lucrurile pot evolua este și normal, ca patron, să iei o decizie. Iar cea mai corectă decizie în momentul respectiv a fost asta. Ca eu să plec! Eu i-am spus că vreau să plec.„, a spus Marius Croitoru pentru gsp.ro.

Marius Croitoru, reacţie vehementă după ce s-a spus că a fost „lucrat” de jucători

Marius Croitoru, reacţie vehementă după ce s-a spus că a fost „lucrat” de jucători. Croitoru a decis să plece de la Universitatea Craiova după ce s-a spus că a fost lucrat de jucătorii de la FC U Craiova 1948.

Reclamă

Niciodată nu pot să cred că jucătorii au făcut ceva împotriva mea. Nu e nimic adevărat! Eu oricum aveam de gând să ies cu o replică, pentru că nu e normal ca jucătorii să sufere. Eu am avut și am încredere totală în ei, sută la sută. Nu m-am gândit o secundă la altceva și pot să risc orice că acești băieți au fost curați

Negru, din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni fotbaliști din echipă. A dat mereu totul. Se mai întâmplă să ai un meci mai slab. Eu sunt foarte mulțumit. Radu știe relația noastră. Nu mă îndoiesc de el că ar fi făcut ceva. Doamne ferește!

Gabi Iancu a avut o accidentare. N-am vorbit cu el pe tunelul de la Voluntari, eu eram în cabine. Am trimis pe cineva să-l întrebe la încălzire dacă poate juca, iar el a spus că poate. După care a simțit dureri, toată săptămâna următoare a avut probleme. 

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a zis că vrea să încerce și altă părere. I-am dat voie să se ducă să facă un control la București. Drept dovadă i-a apărut că are o leziune musculară. Deci, Gabi a fost accidentat.

La fel și despre Aurică Chițu, nici nu-mi trece prin cap că ar fi făcut ceva. Că a avut copilul o evoluție mai slabă asta e cu totul și cu totul altceva. Nu e nimic adevărat ce s-a scris despre ei.

Am curaj să bag mâna în foc pentru acești băieți. De fapt, pentru toți băieții. Vă spun clar că nu m-am simțit lucrat”, a mai spus Marius Croitoru pentru sursa mai sus citată.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948. Clubul lui Adrian Mititelu a făcut anuntul într-un comunicat oficial, la scurt timp după înfrângerea cu Chindia, 0-1.

Croitoru și Adrian Mititelu au reziliat contractul de comun acord. Până când oltenii își vor numi un nou antrenorul, FC U Craiova 1948 va fi pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.

Marius Croitoru o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 11 în Liga 1, departe de obiectivul stabilit de Adrian Mititelu, play-off-ul. Oltenii au adunat patru victorii, trei remize și șase înfrângeri în 13 meciuri.

Croitoru a fost adus la FC U Craiova 1948 la începutul acestei stagiuni, după o nouă plecare a lui Nicolo Napoli.

Reclamă
Recomandări
  • Marius Croitoru a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Mititelu
  • Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și