Închide meniul

Adrian Mititelu are trei variante pentru înlocuirea lui Nicolae Dică! Cum arată lista scurtă a patronului de la FC U Craiova 1948

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2023, 15:21

Adrian Mititelu are trei variante pentru înlocuirea lui Nicolae Dică! Cum arată lista scurtă a patronului de la FC U Craiova 1948

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu are trei variante pentru înlocuirea lui Nicolae Dică pe banca lui FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a rămas din nou fără antrenor şi caută soluţii pentru redresarea echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică la finalul meciului Petrolul – FC U Craiova 1948, scor 3-4, din etapa a 6-a a Ligii 1. Finanţatorul alb-albaştrilor i-a „rupt” contractul lui Dică, la o lună şi două zile după ce îl numise.

Adrian Mititelu are trei variante pentru înlocuirea lui Nicolae Dică

Dică fusese instalat pe banca tehnică a oltenilor după plecarea lui Joao Janeiro, antrenorul lusitan care nu a bifat niciun meci oficial la formația din Bănie. A treia înfrângere în cinci meciuri l-a lăsat fără contract.

Potrivit prosport.ro, Adrian Mititelu are trei nume pe lista scurtă. Emil Săndoi, fost selecționer al României U21, Viorel Moldovan, fostul component al Generației de Aur, și Nicolo Napoli. Italianul ar putea veni pentru a 10-a oară pe banca lui FC U Craiova 1948.

Decizia ar urma să fie luată în următoarele zile. Pentru echipa lui Mititelu urmează disputele cu Rapid, Farul şi Dinamo.

Reclamă

Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare.

Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”, a notat FC U Craiova 1948, pe contul oficial de Facebook.

Fanii alb-albaştrilor au reacţionat la comunicatul oficial al clubului. „Şi-a terminat Napoli concediul?„, „Gata. Vine toamna, vine Napoli„, „Amatorism total” sunt doar câteva dintre comentariile ultraşilor.

Reclamă 4 / 0/3

Până să fie demis de Mititelu, Nicolae Dică le-a mai antrenat pe FCSB, Mioveni, Argeș, Pitești și a fost selecționer, pentru o scurtă perioadă, la naționala U23 a României.

Ce a declarat Adrian Mititelu, după Petrolul – FC U Craiova 1948 4-3

Adrian Mititelu a fost nemulţumit după înfrângerea cu Petrolul. FC U Craiova 1948 a pierdut duelul de pe stadionul Ilie Oană. „Lupii galbeni” s-au impus cu 4-3 şi au ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1.

Mai mult, Adrian Mititelu a declarat că mai multe întrebări legate de jocul lui FC U Craiova 1948 ar trebuie să i se pună lui Nicolae Dică, antrenorul echipei:

Am ratat cele trei puncte în dauna unei echipe care probabil se bate și ea la play-off. Din păcate, suntem deja la a patra înfrângere, am primit iar patru goluri. Mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică, nu mie.

Ce pot să mai comentez eu când s-au văzut toate lucrurile de la televizor. Trageți și voi concluziile, eu am alte așteptări de la echipă și încă am alte așteptări. Încă nu s-au diminuat prea mult șansele, deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele șase locuri.

Arătăm bine ca și anul trecut, dar din păcate suntem naivi în apărare. Sunt puțin supărat pentru că eu vedeam altfel jocul ăsta”, a declarat Adrian Mititelu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și