Închide meniul

Adrian Mititelu, atacat dur înainte de meciul cu Dinamo: „Nu am studii medicale să vorbesc despre el”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 februarie 2024, 18:40

Reclamă
Adrian Mititelu, atacat dur înainte de meciul cu Dinamo: „Nu am studii medicale să vorbesc despre el

Adrian Mititelu, atacat dur înainte de meciul cu Dinamo

Adrian Mititelu, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Mititelu a fost atacat dur înainte de meciul cu Dinamo de către Dumitru Dragomir. Patronul lui FCU Craiova şi fostul şef al LPF au fost în conflict multă vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir era preşedintele LPF în momentul în care fosta echipă a lui Adrian Mititelu a fost dezafiliată. În primă instanţă, Mititelu a câştigat, decizia fiind că trebuie să primească 220 de milioane de euro, dar a pierdut ulterior la apel.

Adrian Mititelu, atacat dur înainte de meciul cu Dinamo: „Nu am studii medicale să vorbesc despre el”

Adrian Mititelu a anunţat, recent, că CEDO va da în curând decizia în cazul dezafilierii fostei sale echipe, iar Dumitru Dragomir a reacţionat dur acum.

„Nu am studii medicale să vorbesc despre Mititelu, vorbiți cu altcineva. Nu am studii medicale să comentez asemenea tâmpenii. Mă rog la Dumnezeu să trăiesc până se termină procesul ăla. Șansa porcului de Crăciun”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

„Stați puțin că mai este puțin și dă CEDO decizia cu procesul dezafilierii, să vezi cum se schimbă treaba la 180 de grade. Reîncepem procesul dezafilierii la instanța civilă. În scurt timp CEDO dă decizia finală.

Reclamă

A rămas în pronunțare, iar după o săptămână, două, trei patru vom avea o decizie la CEDO. Atunci să vedeți cum se vor schimba lucrurile cu raport la Craiova.

Dezafilierea? Se credea că s-a terminat cu dezafilierea? Nu! Cauza civilă va începe în câteva săptămâni, luni”, declara, recent, Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu se teme de Dinamo. Patronul de la FCU Craiova, val de laude pentru „câini”: „Câte meciuri au pierdut pe nedrept”

Adrian Mititelu se teme de Dinamo. Omul cu bani de la FCU Craiova a vorbit despre situația echipei din Ștefan cel Mare, înaintea meciului direct.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre FCU Craiova și Dinamo are loc în această seară, de la ora 20:00. Partida din Bănie va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Patronul de la FCU Craiova este de părere că Dinamo este o echipă bună și crede că elevii lui Zeljko Kopic se vor salva de la retrogradare, în acest sezon. Totuși, Adrian Mititelu a menționat faptul că nu își dorește ca echipa alb-roșie să adune puncte începând cu meciul cu FCU Craiova.

„Meciul va fi foarte greu și nu o spun de complezență, să zici că din respect. Eu nu o văd o echipă retrogradată, cum o văd foarte mulți. Eu cred că se va salva. Sper să nu arate asta la meciul cu noi. După meciul cu noi, cred că vor reuși să obțină puncte pentru că e o echipă foarte grea.

Au o capacitate mare de efort, au o agresivitate foarte bună în joc. Într-adevăr, au jucători care sunt puțin copleșiți de situația din clasament, dar o echipă care oricând poate să explodeze în rezultate. Uitați-vă câte meciuri a pierdut pe nedrept”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Formația pregătită de Zeljko Kopic și-a pierdut primele 2 partide din anul 2024. A fost 0-1 cu Petrolul și 1-2 cu Rapid. În momentul de față, „câinii” se află pe locul 15 în campionat, cu 16 puncte după cele 23 de partide jucate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și