Închide meniul

Adrian Mititelu se teme de Dinamo. Patronul de la FCU Craiova, val de laude pentru „câini”: „Câte meciuri au pierdut pe nedrept”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 12:35

Adrian Mititelu se teme de Dinamo. Patronul de la FCU Craiova, val de laude pentru câini”: Câte meciuri au pierdut pe nedrept”

Adrian Mititelu se teme de Dinamo

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / AS.ro

Adrian Mititelu se teme de Dinamo. Omul cu bani de la FCU Craiova a vorbit despre situația echipei din Ștefan cel Mare, înaintea meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCU Craiova și Dinamo va avea loc pe data de 2 feburarie, de la ora 20:00. Partida din Bănie va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mititelu se teme de Dinamo, înaintea meciului direct. Mesajul patronului

Patronul de la FCU Craiova este de părere că Dinamo este o echipă bună și crede că elevii lui Zeljko Kopic se vor salva de la retrogradare, în acest sezon. Totuși, Adrian Mititelu a menționat faptul că nu își dorește ca echipa alb-roșie să adune puncte începând cu meciul cu FCU Craiova.

„Meciul va fi foarte greu și nu o spun de complezență, să zici că din respect. Eu nu o văd o echipă retrogradată, cum o văd foarte mulți. Eu cred că se va salva. Sper să nu arate asta la meciul cu noi. După meciul cu noi, cred că vor reuși să obțină puncte pentru că e o echipă foarte grea.

Au o capacitate mare de efort, au o agresivitate foarte bună în joc. Într-adevăr, au jucători care sunt puțin copleșiți de situația din clasament, dar o echipă care oricând poate să explodeze în rezultate. Uitați-vă câte meciuri a pierdut pe nedrept”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Formația pregătită de Zeljko Kopic și-a pierdut primele 2 partide din anul 2024. A fost 0-1 cu Petrolul și 1-2 cu Rapid. În momentul de față, „câinii” se află pe locul 15 în campionat, cu 16 puncte după cele 23 de partide jucate.

Derapaj brutal la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid

Dumitru Dragomir i-a pus la zid pe şefii de la Dinamo şi le-a transmis că puteau câştiga bani de pe urma rivalilor, dacă le permiteau să stea la primul inel.

„Ce conducători or fi în țara asta când ei mor de foame și nu le dă inelul 1 celor de la Rapid. Să fii venit de la Rapid 25.000 de oameni, le luai banii. Dinamo moare de foame și ei se încăpățânează să le dea ultimul inel. Am văzut ieri la Craiova, îi băgaseră pe ăștia de la Steaua sus într-un colț.

Reclamă 4 / 0/3

Dă-le bă frate, era un cap de tribună gol tot. Lasă-i bă băiatule să se desfășoare, stau și mă gândesc. Îl sunam pe Șucu și îi spuneam domne spune-le celor de la Rapid să vină să le dau 15.000 de bilete conducerii Rapidului și Rapid să dea biletele. Unde? Inelul 1, tribuna a doua, tot.

Cu banii care îi câștigai aici cumpărai un jucător de valoare, nu troglodiții care i-au cumpărat până acum. Cine au jucat bine, dacă joci bine o bagi în ațe. Am o impresie bună despre Nicolescu. Când nu ai bani, ai aere de prost și lumea te crede inferior”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și