Închide meniul

Adrian Mititelu, avertisment pentru Marius Croitoru, după Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0: „Răbdarea la Craiova e greu de menținut”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2022, 8:49

Adrian Mititelu, avertisment pentru Marius Croitoru, după Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0: „Răbdarea la Craiova e greu de menținut

Adrian Mititelu e patron la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a lansat un avertisment pentru Marius Croitoru, după Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0. Oltenii sunt în afara locurilor de play-off şi patronul lasă de înţeles că, dacă rezultatele nu vor veni, antrenorul este cel care va fi sacrificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt foarte trist și supărat, dar nu am alternativă decât să mergem înainte. Avem un obiectiv de îndeplinit, putem ajunge în continuare acolo. Nu avem ce face. Îl apreciez mult pe Marius și munca lui

Eu deocamdată sunt alături Marius Croitoru, dar răbdarea asta la Craiova e greu de menținut. Frustrarea este uriașă. Nu am putea să acceptăm foarte ușor ratarea calificării în primele 6 echipe din campionat.

Adrian Mititelu, avertisment pentru Marius Croitoru, după Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0

Om mai răbdător ca mine nu a existat în fotbal, dar contează și rezultatele. Nu am ce să îi reproșez, dar avem un obiectiv. Suntem în afara lui pentru moment! Jocul ne ajută însă ca perspectivă și ca speranță.

Nu cred că plecarea lui Compagno face ca obiectivul să fie în pericol. Eu zic că avem lot de primele 6. Avem condiții de primele 6, o bază de primele 6. Toată lumea spune că antrenorul este bun, iar eu confirm asta”, a spus Mititelu, la Digi Sport. 

Reclamă

După primele 11 etape disputate, FC U Craiova 1948 se află pe locul 7 în Liga 1, cu 14 puncte. Asta în situaţia în care există mai multe echipe mai jos clasate, printre care FCSB, Botoşani sau Universitatea Craiova, care au cel puţin două meciuri mai puţin disputate.

Juan Bauza, la ora adevărului: „Ai accepta o ofertă de la FCSB?”

Juan Bauza s-a aflat la ora adevărului, după meciul pierdut de echipa sa, FC U Craiova 1948, în fața lui FC Voluntari, scor 0-1. Mijlocașul argentinian al oltenilor, în vârstă de 26 de ani, a fost întrebat dacă în viitor ar accepta o ofertă din partea FCSB-ului.

Bauza tocmai a semnat prelungirea contractului cu FCU, urmând să încaseze un salariu mai mare din partea lui Adrian Mititelu. În plus, patronul lui FC U Craiova 1948 a stipulat în noua înțelegere și o clauză de reziliere uriașă, în valoare de 8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt bine la FCU. (N.r. – Ce spui despre clauza de 8 milioane de euro?) E cam mare. (N.r. – Ai accepta o ofertă din țară sau din străinătate?) Dacă ar fi bună pentru mine și pentru club, de ce nu? (N.r. – Chiar și FCSB?) FCSB sau oricare altă echipă”, a spus Juan Bauza, după FC Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0.

Juan Bauza a fost convins în această săptămână să parafeze o nouă înţelegere cu gruparea din Bănie. „Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și