Închide meniul

Juan Bauza, la ora adevărului: „Ai accepta o ofertă de la FCSB?”. Răspunsul care îi dă speranțe lui Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 septembrie 2022, 23:05

Juan Bauza, la ora adevărului: „Ai accepta o ofertă de la FCSB?. Răspunsul care îi dă speranțe lui Gigi Becali

Juan Bauza nu exclude un posibil transfer la FCSB în viitor

Juan Bauza, în timpul unui interviu

Juan Bauza s-a aflat la ora adevărului, după meciul pierdut de echipa sa, FC U Craiova 1948, în fața lui FC Voluntari, scor 0-1. Mijlocașul argentinian al oltenilor, în vârstă de 26 de ani, a fost întrebat dacă în viitor ar accepta o ofertă din partea FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bauza tocmai a semnat prelungirea contractului cu FCU, urmând să încaseze un salariu mai mare din partea lui Adrian Mititelu. În plus, patronul lui FC U Craiova 1948 a stipulat în noua înțelegere și o clauză de reziliere uriașă, în valoare de 8 milioane de euro.

Juan Bauza, la ora adevărului: „Ai accepta o ofertă de la FCSB?”

Gigi Becali se află de ceva vreme pe urmele lui Bauza, însă clauza de reziliere este menită să-i pună mari dificultăți finanțatorului FCSB.

La finalul partidei dintre FC Voluntari și FC U Craiova 1948, Juan Bauza a fost întrebat dacă ia în calcul un transfer la FCSB într-o bună zi, iar răspunsul sud-americanului a venit imediat:

„Mă simt bine la FCU. (N.r. – Ce spui despre clauza de 8 milioane de euro?) E cam mare. (N.r. – Ai accepta o ofertă din țară sau din străinătate?) Dacă ar fi bună pentru mine și pentru club, de ce nu? (N.r. – Chiar și FCSB?) FCSB sau oricare altă echipă”, a spus Juan Bauza, după FC Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0.

Reclamă

Juan Bauza a fost convins în această săptămână să parafeze o nouă înţelegere cu gruparea din Bănie. „Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB. Atacantul transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948 ar putea fi din nou coechipier cu „perla” lui Adrian Mititelu. Bauza este singurul jucător pe care şi-l mai doreşte Gigi Becali.

Mititelu i-a „betonat” contractul sud-americanului, când a auzit de interesul vicecampioanei României. Chiar şi aşa, acesta ar putea ajunge să îmbrace tricoul roş-albastru.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno este sigur că Adrian Mititelu îşi poate reduce pretenţiile financiare la negocieri. A amintit că aşa s-a întâmplat în momentul în care el a semnat cu FCSB.

E un jucător foarte bun (n.r. Juan Bauza), băiatul e foarte bun, dar nu e respectuos să zic dacă vine sau nu aici. Am colegi foarte buni şi nu-mi place să vorbesc. Opt milioane (n.r. clauza de reziliere a lui Bauza)? Nu ştiu cum… dar poate e un singur număr. Şi eu aveam 3 milioane (n.r. de euro) şi până la urmă m-a vândut pentru jumătate. Poate a pus 8 milioane şi după îl vinde pe 2.

(Reporter: Te-ai bucurat că nu ai avut şi tu o clauză atât de mare şi ai putut să pleci?) Nu mă interesează. Era de 3 milioane, a plătit jumătate. Cu Bauza la fel, e de opt milioane şi poate plăteşte jumătate. Asta e treaba patronului„, a declarat Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și