Închide meniul

Adrian Mititelu, dărâmat după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2: „Situaţia este mai mult decât critică. Am o frustrare uriaşă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2022, 9:43

Adrian Mititelu, dărâmat după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2: „Situaţia este mai mult decât critică. Am o frustrare uriaşă

Adrian Mititelu e patron la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu, dărâmat după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Patronul oltenilor admite că situaţia la echipa sa este critică şi spune că nu se aştepta la aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu mai spune că simte o frustrare când îşi vede echipa pe loc retrogradabil, în contextul în care a investit mulţi bani la începutul sezonului. Mititelu spune că şi în derby-ul cu FCSB, pierdut cu 0-2, echipa sa a prestat un joc bun.

Adrian Mititelu, dărâmat după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

Același scenariu, ce facem de 3-4 meciuri am făcut și astăzi. A fost un meci bun, pe alocuri foarte bun, dar nu am luat niciun punct. Parcă e un blestem. Chiar dacă avem problemele noastre de joc, în majoritatea partidelor am fost superiori. Și azi am fost! Cei de la FCSB au câștigat nemeritat.

Nici în cele mai pesimiste gânduri nu mă așteptam să fim pe locul 15, e incredibil! Încă sunt de părere că e un vis, un coșmar, dar viața m-a învățat că trebuie să te aștepți mereu la ce e mai rău. Sunt tăbăcit, învățat. Jocul arată că obiectivul, play-off-ul, era legitim. Cred că mai avem nevoie de 2-3 jucători în iarnă. Sper să gestionăm bine această pauză.

Trebuie să gestionăm foarte bine. Eu n-am identificat o echipă despre care să zici că nu are nicio șansă să rămână în Liga 1. Va fi un final de an incandescent. Avem numai finale, 4 meciuri foarte grele în decembrie. Vom avea o iarnă foarte grea. E încă un an în care n-am reușit să ajungem unde ne-am propus, dar măcar să fie unul fără emoții la retrogradare.

Reclamă

Situația e mai mult decât critică, sunt puțin debusolat. Echipa asta nu merita să fie aici! Niște rezultate total împotriva jocului prestat. Nu e dezamăgire, nici nu am puterea să privesc clasamentul. Am o frustrare uriașă, s-au cheltuit mulți bani, speranțe, așteptări, ani de muncă.

Vreau să transmit un mesaj tuturor care fac parte din acest grup. Nu mai e de glumă, nu mai e de joacă. Sincer, mi-e teamă. Știu ce înseamnă haosul și eticheta care ți se pune”, a fost discursul lui Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Pintilii îi duce pe roş-albaştri pe loc de play-off

FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 0-2, în etapa a 18-a a Ligii 1. Mihai Pintilii a obţinut o nouă victorie din postura de antrenor interimar al roş-albaştrilor. După succesul cu Rapid, vicecampionii României au învins-o şi pe Craiova lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli nu a reuşit să o încurce pe FCSB, care a avut un start perfect de meci. Octavian Popescu a marcat, cu un şut din afara careului, încă din minutul 4. Şi Joyskim Dawa şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 26.

Reclamă 4 / 0/3

A fost a 6-a victorie obţinută de FCSB în ultimele 7 etape. Astfel, trupa lui Pintilii a urcat pe loc de play-off. Ocupă locul 6, cu 26 de puncte. O despart 7 puncte faţă de ocupanta locului 3, Rapid, dar roş-albaştrii au şi două restanţe de disputat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și