Închide meniul

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”: „S-a dus ca prostul acolo!”

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 22:44

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la masa verde”: S-a dus ca prostul acolo!”

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”

Adrian Mititelu / Hepta

Adrian Mititelu a făcut dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, meciul Sepsi – FC U Craiova a fost oprit de „centralul” Andrei Chivulete, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni

Deși, inițial, a susținut că FC U Craiova nu are nicio vină pentru scandările suporterilor olteni, Adrian Mititelu și-a schimbat discursul, după ce a aflat că Cătălin Rizan, responsabilul cu paza din partea clubului FC U Craiova, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică.

Reclamă

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”

Adrian Mititelu susține că Cătălin Rizan a fost „păcălit”, de cei de la Sepsi, să semneze acel proces de predare-primire, care, cel mai probabil, va aduce victoria echipei covăsnene la „masa verde”.

Ba mai mult, finanțatorul din Bănie spune că Rizan nici măcar nu trebuia să asiste la meciul de la Sfântu Gheorghe, acesta fiind responsabil cu paza din partea clubului FC U Craiova la meciurile jucate „acasă” și cele din deplasare, însă numai la cele unde formația olteană își asumă prezența propriilor suporteri.

Reclamă

„Ce să mai… Situaţia e destul de dificilă, pentru mine a fost o lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut, iar colaboratorii mei şi-au bătut joc de mine. Au dat dovadă de naivitate, de slăbiciune. Această fiţuică are valoare juridică, e clar din ce am văzut.

S-a produs păcăleala în timpul primei pauze. Foarte naiv (n.r. Cătălin Rizan), că a venit un băieţaş. A venit în pauza de 10 minute, din ultimele mele cercetări. Nu e o concluzie finală, dar 90% aşa e. A zis că să nu rupă scaunele, să nu fie probleme, iar el ca primul…

Problema e că a semnat cel cu atribuţii de securitate (n.r. Cătălin Rizan), el s-a aflat acolo ca o persoană care trebuia să vadă meciul, iar el nu era în timpul meciului. El lucrează doar când sunt meciurile acasă, dar s-a dus ca prostul acolo (n.r. la Sfântu Gheorghe)”, a declarat Adrian Mititelu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu: „Nu-mi vine să cred că există asemenea idioţi la mine în club!”

„Rizan e persoana care a semnat acele adrese, că nu vom face, nu vom drege. Către Jandarmerie, către Sepsi a trimis adresele.

Dacă semna maseurul, şoferul… Uite ce ne-a făcut. El a zis că vrea să vadă meciul. Nu avea ce căuta acolo. El figurează oficial ca reprezentantul nostru cu siguranţa, e reprezentantul pentru această secţiune, dar nu era legislaţia ca el să fie prezent acolo. El are treabă doar acasă sau în puţinele deplasări în care ne asumăm prezenţa spectatorilor la meci. După declaraţiile lui Dioszegi, am făcut săpături.

Toţi ştiau, dar nu mi-au spus şi m-au pus într-o situaţie de tot rahatul. Le-a fost teamă să-mi spună. E pentru prima dată când Sepsi l-a pus să semneze. El (n.r. Cătălin Rizan) spune că a semnat când a început meciul, dar din concluziile mele Sepsi a dat foaia în pauza aceea. A semnat-o şi într-un loc… Nu la şedinţa tehnică, ci printr-un coclau pe acolo prin stadion.

Vă spun adevărul, ăsta e adevărul. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Deşi nu-l pot bănui de corupţie, dar e prea mare prostia. Nu-mi vine să cred că există asemenea idioţi la mine în club.

Toţi au fost avertizaţi înainte, i-am spus unui băiat să nu semneze nimic pe acolo, tuturor le-a spus apoi.

E rezultatul unor analize, ancheta e pe final. Toţi care au fost acolo au ajuns la concluzia că s-a semnat la pauza meciului. De fapt a semnat-o la prima pauză, cum a semnat, cum l-au convins, Dumnezeu ştie”, a mai spus Adrian Mititelu.

  • 12 este locul ocupat de FC U Craiova în Liga 1
Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”
Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 9:42
„Portarul a avut mâna scurtă!” Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1: „Ăsta nu e meci!”