Închide meniul

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”: „S-a dus ca prostul acolo!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 22:44

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la masa verde”: S-a dus ca prostul acolo!”

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”

Adrian Mititelu / Hepta

Adrian Mititelu a făcut dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, meciul Sepsi – FC U Craiova a fost oprit de „centralul” Andrei Chivulete, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni

Deși, inițial, a susținut că FC U Craiova nu are nicio vină pentru scandările suporterilor olteni, Adrian Mititelu și-a schimbat discursul, după ce a aflat că Cătălin Rizan, responsabilul cu paza din partea clubului FC U Craiova, a semnat un proces de predare-primire al sectorului oaspeților, la meciul de duminică.

Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”

Adrian Mititelu susține că Cătălin Rizan a fost „păcălit”, de cei de la Sepsi, să semneze acel proces de predare-primire, care, cel mai probabil, va aduce victoria echipei covăsnene la „masa verde”.

Ba mai mult, finanțatorul din Bănie spune că Rizan nici măcar nu trebuia să asiste la meciul de la Sfântu Gheorghe, acesta fiind responsabil cu paza din partea clubului FC U Craiova la meciurile jucate „acasă” și cele din deplasare, însă numai la cele unde formația olteană își asumă prezența propriilor suporteri.

Reclamă

„Ce să mai… Situaţia e destul de dificilă, pentru mine a fost o lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut, iar colaboratorii mei şi-au bătut joc de mine. Au dat dovadă de naivitate, de slăbiciune. Această fiţuică are valoare juridică, e clar din ce am văzut.

S-a produs păcăleala în timpul primei pauze. Foarte naiv (n.r. Cătălin Rizan), că a venit un băieţaş. A venit în pauza de 10 minute, din ultimele mele cercetări. Nu e o concluzie finală, dar 90% aşa e. A zis că să nu rupă scaunele, să nu fie probleme, iar el ca primul…

Problema e că a semnat cel cu atribuţii de securitate (n.r. Cătălin Rizan), el s-a aflat acolo ca o persoană care trebuia să vadă meciul, iar el nu era în timpul meciului. El lucrează doar când sunt meciurile acasă, dar s-a dus ca prostul acolo (n.r. la Sfântu Gheorghe)”, a declarat Adrian Mititelu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu: „Nu-mi vine să cred că există asemenea idioţi la mine în club!”

„Rizan e persoana care a semnat acele adrese, că nu vom face, nu vom drege. Către Jandarmerie, către Sepsi a trimis adresele.

Dacă semna maseurul, şoferul… Uite ce ne-a făcut. El a zis că vrea să vadă meciul. Nu avea ce căuta acolo. El figurează oficial ca reprezentantul nostru cu siguranţa, e reprezentantul pentru această secţiune, dar nu era legislaţia ca el să fie prezent acolo. El are treabă doar acasă sau în puţinele deplasări în care ne asumăm prezenţa spectatorilor la meci. După declaraţiile lui Dioszegi, am făcut săpături.

Toţi ştiau, dar nu mi-au spus şi m-au pus într-o situaţie de tot rahatul. Le-a fost teamă să-mi spună. E pentru prima dată când Sepsi l-a pus să semneze. El (n.r. Cătălin Rizan) spune că a semnat când a început meciul, dar din concluziile mele Sepsi a dat foaia în pauza aceea. A semnat-o şi într-un loc… Nu la şedinţa tehnică, ci printr-un coclau pe acolo prin stadion.

Vă spun adevărul, ăsta e adevărul. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Deşi nu-l pot bănui de corupţie, dar e prea mare prostia. Nu-mi vine să cred că există asemenea idioţi la mine în club.

Toţi au fost avertizaţi înainte, i-am spus unui băiat să nu semneze nimic pe acolo, tuturor le-a spus apoi.

E rezultatul unor analize, ancheta e pe final. Toţi care au fost acolo au ajuns la concluzia că s-a semnat la pauza meciului. De fapt a semnat-o la prima pauză, cum a semnat, cum l-au convins, Dumnezeu ştie”, a mai spus Adrian Mititelu.

  • 12 este locul ocupat de FC U Craiova în Liga 1
Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și